Sport

Premier League se poate relua abia in iulie, dar în condiții speciale. Ce scrie presa din Albion după ultima ședință oficială

Publicat: 30 mart. 2020

Premier League, unul dintre cele mai urmărite campionate ale lumii, s-ar putea relua abia în luna iulie, din cauza pandemiei de coronavirus. Este o ipoteză care s-a luat în discuție la ședința care a avut loc sâmbătă seara. Liverpool abia așteaptă să închidă acest sezon, sezon în care are 25 de puncte avans față de Manchester City, cu 9 etape înainte de final.
Ar fi primul titlu pentru „cormorani” după o pauză de 30 de ani. Rămâne totuși de văzut ce decizie finală se va lua în contextul acestei pandemii uriașe de coronavirus, care a ucis deja în lume peste 30.000 de oameni.

Au mai rămas doar nouă etape de disputat

Sâmbătă a avut loc ședința la care au participat reprezentanții Federației și Ligii din Anglia. S-a lansat acolo scenariul ca meciurile din Premiership să se reia în luna iulie, dar cu porțile închise, și asta numai dacă situația din Marea Britanie o va permite, după cum anunță site-ul liverpoolecho.co.uk.

Practic, cele 9 etape rămase de disputat s-ar comprima extrem de mult și s-ar juca toate pe parcursul a doar 4-6 săptămâni, dar cu condițiile ca meciurile să fie disputate cu porțile închise, după cum mai scrie ziarul de mai sus.
Liverpool mai are matematic două victorii de obținut în aceste 9 etape pentru a bifa un titlu așteptat de fanii în alb și rosu de 30 de ani.
Recent, echipa lui Jurgen Klopp tocmai a fost eliminată din optimile Champions League, acolo unde era deținătoarea trofeului, după o dublă manșă cu Atletico de Madrid. În UK au murit după infecția cu coronavirus 1.019 persoane până în acest moment

Adauga un comentariu