Titlurile zilei

Premieră! Copiii Cordunenilor vin tare din spate! Fiul lui Costel Corduneanu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT! A fost prins din pură întâmplare!

Publicat: 30 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Premieră Copiii Cordunenilor vin tare din spate Fiul lui Costel Corduneanu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT A fost prins din pură întâmplare

Procurorii DIICOT Iași au dispus trimiterea în judecată a unui membru al clanului Corduneanu. Fiul lui Costel Corduneanu este acuzat de trafic de droguri. În urmă cu câteva săptămâni, acesta a fost prins având stupefiante asupra sa. El se afla, alături de doi cunoscuți, într-o mașină ce se deplasa prin județul Vaslui

De-a lungul ultimelor două decenii, clanul Corduneanu a devenit extrem de cunoscut în Iași – și nu numai! În general, presa a vuit cu știri referitoare la rețineri, arestări, acuzații și procese ale diverșilor membri ai clanului ieșean. Dacă mulți se gândeau că, în timp, „isprăvile” de acest gen ale clanului Corduneanu vor dispărea sau măcar se vor rări, din câte se pare, din spate vine o nouă generație. Astfel, este pentru prima oară când unul dintre tinerii membri ai clanului Corduneanu este nevoit să apară în fața judecătorilor! Anchetatorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași au dispus zilele trecute trimiterea în judecată a lui Alex Corduneanu, sub acuzația de trafic de droguri. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen de judecată al procesului penal, după care magistrații vor asculta ce au de spus procurorii DIICOT și inculpatul, pentru a putea lua o hotărâre în acest caz.

Prins din greșeală

În urmă cu câteva săptămâni, Alex Corduneanu a fost ridicat de polițiști după ce a fost prins având droguri asupra lui. Totul s-a întâmplat la Vaslui, dar cazul a fost preluat de oamenii legii din Iași. Alex Corduneanu a precizat că avea drogurile pentru consum propriu. La scurt timp, el a fost ridicat și dus inițial la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași.
Acesta a fost prins dintr-o întâmplare, el nefiind urmărit de polițiști. Așadar, în Bârlad a fost spart un magazin, iar suspecții au folosit o mașină roșie. Pentru a ajunge la ei, polițiștii vasluieni au organizat filtre în mai multe zone din județ.

Însă, la un moment dat, la intrarea în Vaslui, a fost trasă pe dreapta o mașină marca Seat de culoare roșie. În autoturism se aflau trei persoane. Polițiștii au încercat să discute cu șoferul și pasagerii, însă toți aveau un comportament ciudat. Oamenii legii au făcut verificări și au descoperit droguri la Alex Corduneanu.
Ulterior, Alex Corduneanu a fost dus la audieri. La câteva zile, procurorii au propus arestarea preventivă, iar judecătorii au admis cererea formulată pe numele liderului clanului, Costel Corduneanu.

Alex Corduneanu a contestat măsura arestării preventive, dispusă în cazul său de judecătorii ieșeni. Însă Curtea de Apel Iași a respins contestația.

Adauga un comentariu