Actualitate

Premieră în România! Prima universitate care oferă cursuri pentru bloggeri, vloggeri sau influenceri

Publicat: 28 nov. 2021
Cursurile pentru vloggeri, bloggeri sau influenceri fac parte din departamentul de formare continuă și transfer tehnologic al Universității din Galați

O universitate din România le oferă studenților ocazia să urmeze cursuri pentru bloggeri, vloggeri sau influenceri. Iată cum te poţi înscrie.

Lumea evoluează pe zi ce trece, iar oamenii îşi doresc să ţină pasul cu tehnologia. Din nefercire, sistemul românesc a rămas în urmă cu actualele provocări cu care tinerii se confruntă.

Totuşi, în unele situaţii apar schimbări pe care noua generaţie le îmbrăţişează cu bucurie.

La Universitatea Dunărea de jos din Galați au fost introduse în premieră națională cursuri pentru bloggeri, vloggeri și influenceri. Deşi pentru unele persoane acest lucru nu înseamnă prea mult, altora le-ar putea schimba complet viaţa.

Aceste noi cursuri au fost deja aprobate de către conducerea Universității, care spune că mediul virtual este foarte important, astfel că instituția pe care o conduc trebuie să se adapteze cerințelor reale ale pieței. În prezent, online-ul a devenit indispersabil, iar o mare parte a populaţiei a alocat timp preţios pentru a se pune la curent cu acest mediu.

Cursuri pentru bloggeri

Cursurile pentru vloggeri, bloggeri sau influenceri fac parte din departamentul de formare continuă și transfer tehnologic al Universității din Galați.

Cei interesați de astfel de cursuri vor avea ocazia să se înscrie la ele începând cu semestrul al doilea al anului în curs. Durata acestor noi cursuri va fi de aproximativ 40 de ore.

”Ţinem să fim în pas cu modificările din societate şi să venim în întâmpinarea cererilor. Mediul virtual este, fără îndoială, la fel de important ca cel real în ultima perioadă, iar noi încercăm la nivelul Universităţii şi, mai ales la nivelul Departamentului de formare continuă şi transfer tehnologic, să ne adaptăm cerinţelor pieţei, aşa a venit şi ideea acestor cursuri. Avem specialişti în foarte multe domenii la nivelul Universităţii şi vrem să capacităm la maximum acest potenţial”, arată dr. Alexandru Nechifor, prorector al Universității Dunărea de Jos.

Adauga un comentariu