Din lumea filmului

Premiile Emmy 2020. Tânăra Zendaya, mare câştigătoare la categoria “cea mai bună actriţă într-un serial dramatic”

Publicat: 21 sept. 2020
Zendaya mare câştigătoare la categoria “cea mai bună actriţă într-un serial dramatic” la premiile emmy 2020
Surpriza serii la premiile Emmy 2020 a fost tânăra actriţa Zendaya. Aceasta a fost desemnată marea câştigătoare la categoria cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial dramatic

Surpriza serii la premiile Emmy 2020 a fost tânăra actriţa Zendaya. Aceasta a fost desemnată marea câştigătoare la categoria cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial dramatic. Rolul ei din serialul „Euphoria” i-a adus primul premiu Emmy din carieră.

Aseară a avut loc a 72-a ediţie a premiilor Emmy. Gala s-a desfăşurat în condiţii speciale din cauza pandemiei de coronavirus.

Zendaya, mare câştigătoare la categoria cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial dramatic

Marea surpriză de la premiile Emmy 2020 a fost tânăra actriţa Zendaya. Fosta vedeta Disney, în vârstă de 24 de ani a primit trofeul pentru interpretarea unei adolescente dependente de droguri în serialul HBO “Euphoria”.

La această categorie au mai concurat actriţele Jennifer Aniston („The Morning Show”), Olivia Colman („The Crown”), Jodie Comer („Killing Eve”), Laura Linney („Ozark”) şi Sandra Oh („Killing Eve”). În 2019, acest trofeu a fost câştigat de actriţa Jodie Comer, graţie interpretării sale din producţia TV „Killing Eve”.

Cu această ocazie, Zendaya a devenit cea mai tânără câștigătoare a unui premiu Emmy.

Cine este cea mai tânără câştigătoare de la premiile Emmy 2020

Zendaya, ea mai tânără câştigătoare de la premiile Emmy 2020, este o actriță și cântăreață din Statele Unite.

S-a născut pe 1 septembrie 1996, Oakland, California.A crescut făcând parte din ” California Shakespeare Theater în Orlando, unde mama ei a lucrat ca manager. Zendaya a ajutat-o pe mama ei la slujbă și în vânzarea de bilete.

Primul ei single a fost Swag it ouţ cu care a avut un mare succes mondial, organizând chiar și un turneu prin America. Zendaya își iubește fanii și îi face mare plăcere să citească mesajele puse de fani pe rețelele de socializare.

În prezent locuiește în Los Angeles împreună cu familia ei și un câine, Giant Schnauzer numit Midnight. Interesele ei includ cântatul, dansul și designing-ul. Dansatoare la Shake it up. Cea mai bună prietenă a sa, precum și parteneră la Totul pentru dans, este actrița Bella Thorne, care interpretează rolul lui CeCe Jones.

Lista marilor câştigători din gala premiilor Emmy 2020

“Succession”, “Schitt’s Creek” și “Watchmen” au fost cele mai premiate producţii la premiile Emmy din acest an. Evenimentul s-a desfăşurat în condiţii speciale din cauza pandeimiei de coronavirus. Ceremonia a avut loc online şi a fost prezentată de către Jimmy Kimmel. Zendaya a devenit cea mai tanara castigatoare a unui premiu Emmy 2020.

“Schitts Creek” a obținut 9 premii la cele mai importante categorii. Serialul a primit premiul pentru cel mai bun serial de comedie, iar actorii Eugene Levy și Catherine O’Hara au primit premiul pentru cei mai buni actori principali într-un serial de comedie.

Premieră în istoria premiilor Emmy

Este pentru prima dată în istorie când un serial de comedie a fost câştigător în gala premiilor Emmy la şapte categorii în acelaşi an.

Serialul “Succession”, produs de HBO, a fost desemnat cel mai bun serial dramatic, iar Jeremy Strong, interpretul fiului nedreptăţit, a fost recompensat cu trofeul pentru cel mai bun actor. Producţia a mai fost răsplătită cu Emmy pentru scenariu şi regie.

HBO a mai dat lovitura şi cu serialul “Watchmen” care a câştigat în categoria miniserie de televiziune, Regina King fiind desemnată cea mai bună actriţă pentru interpretarea unei poliţiste, iar Yahya Abdul-Mateen II, cel mai bun actor în rol secundar. “Watchmen” a câştigat şi premiul pentru scenariu.

Adauga un comentariu