Remedii naturiste

De ce ar trebui să presarați zahăr prin grădina – VIDEO

Publicat: 29 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce ar trebui să presarați zahăr prin grădina - VIDEO

Presara zahar prin gradina! Când te gândești la zahăr, te gândești la lucruri dulci. Bomboane, prăjituri, înghețată. Și ne gândim la multe alte lucruri dulci delicioase. Majoritatea acestor lucruri nu sunt neapărat bune pentru sănătatea dvs., chiar dacă trebuie să consumați un anumit nivel de zahăr pentru a funcționa corect. Din păcate, multe persoane mănâncă prea multe, ceea ce duce la supraponderalitate. Zaharul este adesea văzut ca un adevărat inamic, dar poate fi, de asemenea, foarte practic!

Produse alimentare

Dacă te gândești la asta, însă, pofta de zahăr nu este ciudată, deoarece este greu să ne imaginăm produsele alimentare moderne fără el. Zaharul este folosit în aproape orice, chiar și lucruri pe care nu le-am asocia de obicei cu dulce. Puteți afla uneori, dar credem că majoritatea oamenilor nu vor fi foarte fericiți să știe cât zahăr pot conține unele dintre produsele lor preferate. De exemplu, probabil știți că cola conține mult zahăr, dar știați că 1 litru de cola obișnuită este egal cu 40 de grame de zahăr? Este uimitor, dar este adevărat. Problema este că aceste produse conțin adesea zaharuri ascunse pe care le veți descoperi doar dacă citiți cu atenție eticheta.

Din fericire, zahărul nu este doar un lucru rău. Puteți face, de asemenea, lucruri foarte practice cu el! Vrei să știi care sunt?

Presara zahar prin gradina!

Știați că, pe lângă faptul că este consumat, zahărul poate fi și foarte practic? De exemplu, amestecat cu puțin sol din grădina ta, poate avea efecte dramatice. Este o sursă excelentă de energie, ceea ce face ca toate bacteriile bune să crească și oferă anumite substanțe nutritive și substanțe chimice solului tău. Cu alte cuvinte: este excelent pentru grădina ta.

Nu este singurul lucru pe care îl poți face cu zahărul:

Adauga un comentariu