Actualitate

Președintele APP România, Codrin Ștefănescu, în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE: „”Legea porcului” este un act de trădare națională…! Nici Stalin, Dej, Pauker și Ceaușescu nu au avut curaj să facă o asemenea bătaie de joc…!”

Publicat: 29 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Președintele APP România Codrin Ștefănescu în Dezbaterea Zilei de la BZI LIVE Legea porcului este un act de trădare națională... Nici Stalin Dej Pauker și Ceaușescu nu au avut curaj să facă o asemenea bătaie de joc...
Președintele APP România, Codrin Ștefănescu, în "Dezbaterea Zilei" de la BZI LIVE

Codrin Ștefănescu a discutat în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE despre noua lege a porcului, în formatul deja validat de Senatul României, care creează controverse în rândul societății din mediul rural și nu numai.

„‘Legea porcului’ a fost aprobată: maxim 5 porci intr-o gospodărie în toată zona rurală, nu ai voie scroafă pentru reproducere, amenzile sunt mai mari decât casa! Plătești tot ce ai muncit într-o viață!

Suntem înfometați prin legi anti românești, obligați să ne supunem aberațiilor de la Bruxelles, sa ne pierdem tradițiile și identitatea națională, să uitam tot din cele transmise din moși-strămoși!

Ne vom opune și vom ataca la Cameră și această inepție! #AliantaPentruPatrie va încerca să blocheze în Parlament și mizeria asta. Măcar pentru o perioadă, măcar pe termen scurt. Plângeri penale pentru semnatari, declarații și amendamente de modificare, sesizări la CCR și Comisia Europeană, tot ceea ce putem! Și???

Suntem putini cei curajoși care luptă cu caracatița asta care sufocă România, pe români, și care atacă tot ceea ce înseamnă fibra națională!”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu, în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE

Președintele APP România, Codrin Ștefănescu, în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE a vorbit despre noua lege a porcului, printre care se enunță cum porcinele vor putea fi crescute numai pentru îngrăşare, fiind interzisă reproducţia în aceste exploataţii, dar mai ales, va fi interzisă comercializarea cărnii şi produselor din carne rezultate în urma sacrificării porcilor.

„Legea porcului înseamnă desfiinţarea a tot ceea ce suntem noi: tradiţii, datini, obiceiuri strămoşeşti. Porcul pentru români, de 2500 de ani reprezintă sursa de hrană, aşa suntem învăţaţi. Ăştia de ne învaţă să mâncăm gândaci, sunt nişte imbecili.

Fraţi ţărani români, începand cu 1 martie, numai aveţi voie să creşteţi în curtea voastră, scroafă pentru reproducere. Ţăranul, de mii de ani, din acei purcei pe care îi creştea şi punea carne pe masă, şi alţii îi vindea pentru a putea scoate nişte bani pentru porumb şi altele…

În unanimitate s-a votat această lege, ţăranul nu mai are voie să crescă porc în curtea lui!

Dacă vrei să creşti porci, te duci la o firmă străină, îţi iei 5 purceluşi, ţi-i creşti, îi mănânci, şi la anul te duci şi mai cumperi încă 5 pui. Legea asta e abominabilă! Ceauşescu cu tot sistemul lui şi securitatea lui, nu au avut curaj să facă aşa ceva. Până şi ăia au respectat tradiţia noastră strămoşească. Nu şi-a imaginat nimeni aşa ceva. Trăim nişte vremuri oribile, aprobate de către Senatul român, de oamenii votaţi şi trimişi în Parlament de voi.

Noi am pregătit deja documentele să atacăm această lege. O să o blocăm o perioadă, dar în 3 luni de zile o să pierdem, și vom trimite o scrisoare Comisiei Europene, să explicăm că fermierii români nu își mai pot păstra tradițiile

Senatul României a votat cu mult entuziasm această lege şi în momentul de faţă milioane de familii din mediul rural vor muri de foame de la anul, pentru că ei tac. Faptul că ei tac arată că românul, ca şi dăţile trecute, ăși merită soarta!

Legea porcului închide sursa de hrană pe toată zona rurală. Şi la Bucureşti, şi la Iaşi, şi peste tot.

Băi, copii, uite, bunicul şi bunica ta, sunt nişte laşi ca şi părinţii tăi, care tac din gură, mă! Tu, mâine poimâine, o să mănânci gândaci!

La anul nu o să mai avem porci, după 2 ani, nu o să mai avem găini, vaci nu mai avem, nu o să mai avem nimic! O să pună impozit pe fiecare vişin, prun, cireş din grădină… şi noi tăcem din gură”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Vă meritaţi soarta!”

Codrin Ștefănescu trage un semnal de alarmă și reiterează faptul că această lege este cea mai mare ofensă adusă poporului român. Având în vedere tradițiile și datinile ce stau la baza acestui neam, noua ‘abominație’ aprobată de către clasa politică din România ar trebui să stârnească în cetățeni spiritul civic și dorința de a face ceva, nu doar de a sta și aștepta să vină și zile mai bune. În acest ritm, țara noastră o să se ducă la vale cu totul, spune liderul APP România.

„Noi ne vom bate pentru toate aceste abominaţii până în 2024. Este ultima bătălie pe care eu o duc, chiar dacă nu candidez pentru nimic. Eu conduc acest partid cu români curajoşi, şi în 2024, în funcție de ceea ce votează oamenii, îşi merită soarta. Ţara asta o să devină o ţară de sclavi la străini unde nu o să mai ai voie să faci absolut nimic!

Legea porcului e cea mai mare lovitură pe care puteau să o dea poporului român. Să vezi că Senatul României aprobă în unanimitate această aberaţie, oameni votaţi de tine… este cea mai cumplită palmă, nu palmă, 5 şuturi în fund! Să vezi că sunt români care trădează patria lor, ţara lor, ţăranul român…

Niciodată în ultimele luni de zile, tot ceea ce am atacat, nu a fost susţinut în Parlament de nimeni! De nimeni! Şi sunt speriat de faptul că toţi tăceţi din gură, şi probabil că vă meritaţi soarta, şi faptul că unii dintre voi continuă să ne înjure, deşi luptăm pentru voi!

Legea porcului este pentru mine un şoc. Eu, când s-a votat în Senat, am simţit în mine înjurăturile părinţilor şi strămoşilor mei, că am făcut o revoluţie de pomană şi că cimitirele eroilor din România sunt umplute de pomană, toţi au murit de pomană! Regret enorm că ne-am riscat viaţa acelei zile pe baricadă şi doar Dumnezeu m-a scăpat cu viaţă.

Problema este că nimeni nu reacţionează. Fraţi români, veţi rămâne fără nici un fel de hrană! Veţi rămâne de la anul şi fără vacă şi fără porc! Din 2024 veţi avea taxe şi pe ouă şi pe pomi fructiferi, şi vă meritaţi soarta!

Legea porcului este ultimă palmă dată poporului român. Dacă oamenii tac şi la această lege, înseamnă că vă meritaţi soarta!”, a conchis Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu a discutat în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE și despre alocațiile copiilor.

Adauga un comentariu