Local

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, şi primarul Mihai Chirica, susţin o conferinţă de presă la sediul PNL – LIVE VIDEO

Publicat: 29 sept. 2020
Mihai Chirica și-a reconfirmat mandatul la Primăria Iași după alegerile locale 2020, iar Costel Alexe este noul șef la CJ Iași
Mihai Chirica și Costel Alexe în sediul PNL Iași

Astăzi, 29 septembrie, de la ora 13.00 la sediul PNL Iași va avea loc o conferință de presă susținută de ministrul Costel Alexe, președintele ales al Consiliului Județean Iași și președintele PNL Iași, și Mihai Chirica, primarul ales al Municipiului Iași și președintele PNL Municipiul Iași.

”Vom face administraţie în următorii patru ani şi nu politică. Adversarul nostru politic rămâne PSD în toate formele sale. Filiala judeţeană a PNL vrea o majoritate cât mai largă pentru a duce la îndeplinire proiectele judeţului Iaşi. Discutăm despre A7 şi A8, apă, canalizarea, asfaltul şi gazul. Ieşenii au validat prin vot că-şi doresc o administraţie. Vrem să avem discuţii cu presedinții celor 2 formaţiuni de dreapta, USR-PLUS şi PMP. Nu discutăm despre funcţii, ci despre proiectele judeţului nostru. Discuţiile vor avea loc până la constituirea majorităţilor”, a spus Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

„E un moment istoric pentru judeţul Iaşi. Am câştigat primăria şi CJ cu PNL, ceea ce ne permite să devenim capitală de dreaptă a politicii din Moldova. Ne dorim să devenim sursa dezvoltării zonei. Nu a fost nevoie de USL, alianţe toxic. Am mers singuri, am mers disciplinat şi corect” , a menţionat primarul Mihai Chirica, preşedintele organizaţiei municipale PNL Iaşi

Comentarii
  • Speram ca in cateva luni sa avem rezultatul comisiei de la Corpul de Control sa afle si iesenii adevarul despre acest maimutoi numit Popa vis a vis de minciunile legate de faptul ca vezi doamne PNL ii pune bete in roata la realizarea spitalului mobil din Letcani cand singura problema reala a fost ca nu au trimis solicitarile pentru avize doarece si ei stiau ca sunt mari probleme acolo legate de logistica. Asa ca speram sa aflam adevarut cat mai repede si totodata acestui maimutoi analfabet numit Popa ii dorim sedere lunga sus pe Copou langa Nechita!!!!

  • Nu doar popa sa plece, ci si Vernica. Daca aia nu pleaca, nu se schimba nimic la CJ. Pe langa Vernica sa plece si tori directorii din instituții promovati de ea in special cei de la Dgaspc iasi.

  • Întrucât , nu există o lege in România care să interzică nepotismul, ambii corifei trebuie să prevadă în regulamentele interne ale instituțiilor pe care le conduc , interzicerea ca în aceeași instituție să lucreze rudele și afinii până la gradul 4. În traducere liberă, nu are voie să lucreze în Primaria Iași, respectiv în Consiliul județean soț- soție, părinte- copil, ginere-socru/soacră, noră-socru/soacră, cumetri, fini , nași, amante etc. În termen de maximum 24 de luni unul din cazuri, acolo unde există, trebuie să părăsească instituția. La organizarea de concursuri pe post, pe lângă faptul că nu trebuie să fie aranjate, așa cum se întâmplă în prezent în 99% din cazuri, trebuie prevăzută condiția ca să nu aibă rude sau afini in instituția în care dorește să se angajeze.
    Fără aceste prevederi esențiale totul este în van, nu vor face nici 1% diferit de partidul rusesc, PSD.

Adauga un comentariu