Local

Președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, a venit la Iași pentru a vedea echipa CS Politehnica – FOTO

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Președintele Federației Române de Rugby Alin Petrache a venit la Iași pentru a vedea echipa CS Politehnica - FOTO
Fostul rugbyst Alin Petrache a venit la Iași

Fostul rugbyst Alin Petrache, ajuns președintele Federației Române de Rugby, este prezent la Iași pentru a vedea echipă locală în rugby. Acesta a vorbit despre echipa națională și despre lipsurile pe care le are sportul rugby.

„Bazin rugbyst există, dar nimic nu se face fără partea financiară. Cu siguranţă anul viitor când vom avea calificările pentru Cupa Mondială din Australia, România se va califica din nou. Nu cred că avem probleme în ceea ce priveşte strategiile, ci implemenrarea lor, dar din nou avem nevoie de investiţii”, a spus Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.

Comentarii
  • nu o sa ajungem niciodata la nivelul tarilor unde rugbyul e sport national: Australia, Noua Zeelanda, Franta, Scotia, Irlanda, Africa de Sud. ce stadioane de rugby au aia. noi suntem papuasi rau.

  • Bre Anonime, dar si rugby-ul are sustinatori la noi de ii numeri pe degetele de la maini si-ti mai raman degete libere.
    In NZ rugby-ul e religie. Cati copii fac rugby la noi? De unde baza de selectie?

  • Eu am facut rugby la liceu pana intr-o zi cand a iesit un coleg cu urechea rupta si a ramas clapaug si in ziua de azi. O prostie de sport! Pentru tzarani!

  • Rugby-ul este un sport pentru barbati. Si atia sunt din ce in ce mai putini in zilele de astazi. Te uiti pe strada si vezi ca majoritatea au brate ca de femeie.

  • Coment la 10.25::::: As putea sa incerc un raspuns, rugby ul formeaza caractere si leaga prietenii pe viata. Nu ai nevoie de brate mari, iar urat si prost ….cum te a facut natura nu are rugby ul nici o vina.
    Ps. Daca esti purtator de rochii si tocuri te inteleg, apropo vezi ca a bagat lac de unghii la DM.

Adauga un comentariu