Local

Preşedintele PMP, Petru Movilă, despre lipsa proiectului autostrăzii Ungheni-Iași-Tg. Mureş în PNRR: „Condamn deplin această manifestare demagogică şi mincinoasă faţă de ieşeni”

Publicat: 24 iun. 2021
Petru Movilă, președintele PMP Iași
Petru Movilă, președintele PMP Iași

Dacă Guvernul PSD în 2019 ar fi pus în aplicare legea şi nu ar fi întârziat legea, dacă Guvernul PNL în 2020 ar fi pus în aplicare legea astăzi am am fi putut spune că existau studii de fezabiliate pe proiecte mature pentru toate tronsoanele de autostradă, ar fi fost incluse în PNRR. Explicaţia legală de la Ministerul Fondurilor Europene referitoare la neincluderea întregului tronson de autostradă în PNRR este că nu există studii de fezabilitate.
S-au introdus doar două capete, din aceste puncte de vedere condamn deplin această manifestare demagogică şi mincinoasă faţă de ieşeni. Unii dintre cei care au iniţiat acest proiect de lege susţineau alte autostrăzi în detrimentul autostrazii Ungheni-Iasi-Tg. Mureş. Pentru cei care uită, proiectul meu de lege depus prevedea termene. Au fost scoase de cei care la acel moment erau în Comisia de Transporturi a Parlamentului.

Comments are closed.

Adauga un comentariu