Eveniment-Social

Preşedintele Politehnicii Iaşi a dialogat despre situaţia actuală a clubului din Copou, ce datorii sunt la bugetul statului, dar şi ce se va întâmpla cu Politehnica din vară, doar în Platoul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 19 feb. 2020

Ediție BZI LIVE pentru toți microbiștii și iubitorii uneia dintre cele mai vechi și de tradiție echipe de fotbal din România, Politehnica Iași! Invitat președintele clubului, marele fotbalist ieșean: Ciprian Paraschiv! De urmărit cele mai interesante si proaspete informații despre Poli!

Nu ratați o nouă ediție incendiară BZI LIVE! Miercuri, 19 februarie 2020, la ora 13.00, în studioul BZI LIVE a venit preşedintele Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv! Am aflat de la invitatul moderatorului Valentin Huțanu, care este situația actuală a clubului din Copou, ce datorii sunt la bugetul statului, ce se întâmplă cu seria interminabila de eşecuri, dar şi ce perspective sunt ca Poli să se salveze de la retrogradare! De asemenea, am aflat de la preşedintele Ciprian Paraschiv şi ce se va întâmpla cu Politehnica din vară.

Adauga un comentariu