Titlurile zilei

Presupusa amantă a soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a fost dată afară de la locul de muncă! De când lumea vorbește că ar avea o relație cu Codrin Nicoară, viața femeii a devenit un calvar

Publicat: 06 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Presupusa amantă a soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a fost dată afară de la locul de muncă De când lumea vorbește că ar avea o relație cu Codrin Nicoară viața femeii a devenit un calvar
Presupusa amantă a soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a fost dată afară de la locul de muncă

Presupusa amantă a soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a fost dată afară de la locul de muncă. Femeia era angajată la un magazin din comuna Aroneanu. Sătenii spun că femeia ar fi fost dată afară de la locul de muncă din cauza zvonurilor că ar fi amanta lui Codrin Nicoară. Dialog în exclusivitate cu cea mai mediatizată femeie „fără nume” a momentului

Presupusa amantă a pianistului Codrin Nicoară, căsătorită cu un bărbat din Aroneanu, a fost dată afară de la locul de muncă. Reporterii BZI au discutat ieri cu ea, dar au ales să-i protejeze numele în continuare. De când circulă zvonurile că ar fi fost motivul conflictelor dintre soții Nicoară, femeia este arătată cu degetul în tot satul. Deși femeia a negat și în declarațiile la Poliție că nu are nicio legătură cu pianistul Codrin Nicoară, oamenii din sat au scos tot felul de vorbe. Patronul magazinului la care lucra femeia a avut presiuni din partea clienților și a apropiaților și a dat-o afară. Viața femeii a devenit un calvar.

Presupusa amantă a pianistului Codrin Nicoară a fost dată afară de la locul de muncă, iar viața ei e un coșmar

Presupusa amantă a soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară este pusă la zid de aroneni. Femeia a fost dată afară de la locul de muncă din cauza presiunilor. Deși nu există nicio certitudine că între ea și Codrin Nicoară ar fi fost vreo legătură, oamenii continuă să vorbească. Redactorii BZI au luat în exclusivitate legătura telefonic cu femeia în vârstă de aproximativ 40 de ani.

„Eu am fost chemată la poliție și am dat declarație că nu am și nu am avut nicio treabă cu Codrin Nicoară. Dacă vorbesc două babe prin sat că am avut vreo treabă cu el, înseamnă că am avut? Chiar dacă am negat la poliție că nu am avut nicio treabă cu el, presa tot a scris că aș avea”, spune contactată telefonic presupusa amantă a lui Codrin Nicoară.

De precizat este faptul că numele ei nu a apărut niciodată în presă.

Aronenii spun că presupusa amantă a soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a fost alungată de acasă de către soț

Localnicii au povestit redactorilor BZI că presupusa amantă a pianistului Codrin Nicioară a fost dată afară de la locul de muncă la scurt timp după incident. Patronul magazinului din comuna Aroneanu ar fi simțit presiuni din partea apropiaților și a clienților să o dea afară. Aronenii mai spun că femeia a fost dată afară din casă de soțul ei când au început să se vehiculeze informații legate de relația ascunsă cu pianistul. Presupusa amantă are un băiat și o fată și este căsătorită cu un bărbat din Aroneanu. Femeia în vârstă de aproximativ 40 de ani lucra la două dintre magazinele din sat, la același patron. Din spusele sătenilor, pianistul Codrin Nicoară mergea destul de frecvent la magazin pentru a achiziționa produse alimentare, bere și alte băuturi alcoolice.

A acceptat Maria Macsim Nicoară violența domestică doar pentru a nu mai fi victima unui alt divorț?

Sătenii din comuna Aroneanu vorbesc extrem de frumos despre mezzosoprana Maria Macsim Nicoară de la Opera Națională din Iași. Oamenii spun că femeia era respectuoasă și avea grijă de mama ei bolnavă. Aronenii spun că circulă vestea că, deși nu îi era bine alături de soțul ei, Maria Macsim Nicoară a acceptat violența domestică, pentru că și-a dorit foarte mult să întemeieze o familie și să se așeze la casa ei, după o fostă căsnicie eșuată. Aronenii spun că cei doi soți nu mai aveau liniște în casă de când Codrin Nicoară ar fi întâlnit-o pe femeia vânzătoare la magazinul local. Dormeau separat, așa cum spun sursele redactorilor BZI, și asta pentru că Maria Macsim Nicoară ar fi aflat de relația extraconjugală a soțului ei. Nimeni nu știe însă adevărul.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară se chinuie din răsputeri să își revină, dar organismul ei este extrem de slăbit

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară este în continuare internată la Spitalul de Recuperare. Deși face mici progrese, femeia este în continuare în stare gravă. După două săptămâni de la internarea la Spitalul de Recuperare din Iași, artista a reușit să-și mențină privirea pentru 2-3 secunde. Deși face mici progrese în recuperare, Maria Macsim Nicoară va rămâne internată în spital. Cel mai probabil, aceasta va fi trasferată din secția de neurologie a unității medicale, în secția de recuperare neuromotorie. Deși pericolul vital a dispărut de când a fost externată de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, artista trebuie să treacă printr-un proces lung și complex de recuperare. Medicii nu se pot încă pronunța dacă mezzosoprana își va mai reveni vreodată.

A fost Codrin Nicoară violent sau mezzosoprana a consumat o cantitate prea mare de alcool?

În timp ce mezzosoprana Maria Macsim Nicoară se chinuie să facă progrese la Spitalul de Recuperare din Iași după ce a căzut pe scări în casă, anchetatorii încă investighează cauzele pentru care femeia a ajuns în stare critică. Oamenii legii nu au reușit încă să stabilească dacă a fost vorba despre un accident casnic sau o tentativă de omor. Singurul lucru confirmat de către persoanele apropiate mezzosopranei este faptul că pianistul Codrin Nicoară era agresiv cu soția sa. Nu se poate spune încă dacă femeia a căzut accidental pe scări sau dacă a fost împinsă de soțul ei, Codrin Nicoară. Ancheta este extrem de dificilă. Singura care ar putea clarifica întreaga situație este Maria Macsim Nicoară, însă starea ei de sănătate nu îi permite să facă acest lucru.

De două luni de zile, Maria Macsim Nicoară este în stare gravă la spital, iar medicii nu știu dacă își va mai reveni

În noaptea zilei de 9 mai 2020, în jurul orei 23:00, pianistul Codrin Nicoară a găsit-o pe mezzosporana Maria Macsim Nicoară la capătul scărilor interioare din vila pe care o dețin în localitatea Aroneanu. Soțul artistei a gasit-o în stare de semiconștiență, moment în care a adus-o într-o altă cameră. Cei doi soți pozau într-o familie model, însă apropiații știau detalii pe care ei le ascundeau.

Pianistul Codrin Nicoară a precizat în fața anchetatorilor că soția sa, mezzosoprana Maria Macsim Nicioară, a căzut pe scările interioare în formă de spirală după ce a consumat o cantitate destul de mare de alcool. Soțul a povestit că a găsit urme de vomă la capătul scărilor, semn că soției sale i s-a făcut rău înainte să cadă. Maria Macsim Nicoară va rămâne pe perioadă nedeterminată internată la Spitalul de Recuperare din Iași, în timp ce anchetatorii vor încerca să afle care este firul real al poveștii. Dacă presupusa amantă a soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară este sau nu vinovată de starea gravă a femeii, rămâne de văzut.

Adauga un comentariu