Titlurile zilei

Presupusa amantă a soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a fost dată afară de la locul de muncă! De când lumea vorbește că ar avea o relație cu Codrin Nicoară, viața femeii a devenit un calvar

Publicat: 06 iul. 2020
De când lumea vorbește că ar avea o relație cu pianistul Codrin Nicoară, viața presupusei amante a devenit un calvar
Presupusa amantă a soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a fost dată afară de la locul de muncă

Presupusa amantă a soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a fost dată afară de la locul de muncă. Femeia era angajată la un magazin din comuna Aroneanu. Sătenii spun că femeia ar fi fost dată afară de la locul de muncă din cauza zvonurilor că ar fi amanta lui Codrin Nicoară. Dialog în exclusivitate cu cea mai mediatizată femeie „fără nume” a momentului

Presupusa amantă a pianistului Codrin Nicoară, căsătorită cu un bărbat din Aroneanu, a fost dată afară de la locul de muncă. Reporterii BZI au discutat ieri cu ea, dar au ales să-i protejeze numele în continuare. De când circulă zvonurile că ar fi fost motivul conflictelor dintre soții Nicoară, femeia este arătată cu degetul în tot satul. Deși femeia a negat și în declarațiile la Poliție că nu are nicio legătură cu pianistul Codrin Nicoară, oamenii din sat au scos tot felul de vorbe. Patronul magazinului la care lucra femeia a avut presiuni din partea clienților și a apropiaților și a dat-o afară. Viața femeii a devenit un calvar.

Presupusa amantă a pianistului Codrin Nicoară a fost dată afară de la locul de muncă, iar viața ei e un coșmar

Presupusa amantă a soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară este pusă la zid de aroneni. Femeia a fost dată afară de la locul de muncă din cauza presiunilor. Deși nu există nicio certitudine că între ea și Codrin Nicoară ar fi fost vreo legătură, oamenii continuă să vorbească. Redactorii BZI au luat în exclusivitate legătura telefonic cu femeia în vârstă de aproximativ 40 de ani.

„Eu am fost chemată la poliție și am dat declarație că nu am și nu am avut nicio treabă cu Codrin Nicoară. Dacă vorbesc două babe prin sat că am avut vreo treabă cu el, înseamnă că am avut? Chiar dacă am negat la poliție că nu am avut nicio treabă cu el, presa tot a scris că aș avea”, spune contactată telefonic presupusa amantă a lui Codrin Nicoară.

De precizat este faptul că numele ei nu a apărut niciodată în presă.

Aronenii spun că presupusa amantă a soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a fost alungată de acasă de către soț

Localnicii au povestit redactorilor BZI că presupusa amantă a pianistului Codrin Nicioară a fost dată afară de la locul de muncă la scurt timp după incident. Patronul magazinului din comuna Aroneanu ar fi simțit presiuni din partea apropiaților și a clienților să o dea afară. Aronenii mai spun că femeia a fost dată afară din casă de soțul ei când au început să se vehiculeze informații legate de relația ascunsă cu pianistul. Presupusa amantă are un băiat și o fată și este căsătorită cu un bărbat din Aroneanu. Femeia în vârstă de aproximativ 40 de ani lucra la două dintre magazinele din sat, la același patron. Din spusele sătenilor, pianistul Codrin Nicoară mergea destul de frecvent la magazin pentru a achiziționa produse alimentare, bere și alte băuturi alcoolice.

A acceptat Maria Macsim Nicoară violența domestică doar pentru a nu mai fi victima unui alt divorț?

Sătenii din comuna Aroneanu vorbesc extrem de frumos despre mezzosoprana Maria Macsim Nicoară de la Opera Națională din Iași. Oamenii spun că femeia era respectuoasă și avea grijă de mama ei bolnavă. Aronenii spun că circulă vestea că, deși nu îi era bine alături de soțul ei, Maria Macsim Nicoară a acceptat violența domestică, pentru că și-a dorit foarte mult să întemeieze o familie și să se așeze la casa ei, după o fostă căsnicie eșuată. Aronenii spun că cei doi soți nu mai aveau liniște în casă de când Codrin Nicoară ar fi întâlnit-o pe femeia vânzătoare la magazinul local. Dormeau separat, așa cum spun sursele redactorilor BZI, și asta pentru că Maria Macsim Nicoară ar fi aflat de relația extraconjugală a soțului ei. Nimeni nu știe însă adevărul.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară se chinuie din răsputeri să își revină, dar organismul ei este extrem de slăbit

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară este în continuare internată la Spitalul de Recuperare. Deși face mici progrese, femeia este în continuare în stare gravă. După două săptămâni de la internarea la Spitalul de Recuperare din Iași, artista a reușit să-și mențină privirea pentru 2-3 secunde. Deși face mici progrese în recuperare, Maria Macsim Nicoară va rămâne internată în spital. Cel mai probabil, aceasta va fi trasferată din secția de neurologie a unității medicale, în secția de recuperare neuromotorie. Deși pericolul vital a dispărut de când a fost externată de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, artista trebuie să treacă printr-un proces lung și complex de recuperare. Medicii nu se pot încă pronunța dacă mezzosoprana își va mai reveni vreodată.

A fost Codrin Nicoară violent sau mezzosoprana a consumat o cantitate prea mare de alcool?

În timp ce mezzosoprana Maria Macsim Nicoară se chinuie să facă progrese la Spitalul de Recuperare din Iași după ce a căzut pe scări în casă, anchetatorii încă investighează cauzele pentru care femeia a ajuns în stare critică. Oamenii legii nu au reușit încă să stabilească dacă a fost vorba despre un accident casnic sau o tentativă de omor. Singurul lucru confirmat de către persoanele apropiate mezzosopranei este faptul că pianistul Codrin Nicoară era agresiv cu soția sa. Nu se poate spune încă dacă femeia a căzut accidental pe scări sau dacă a fost împinsă de soțul ei, Codrin Nicoară. Ancheta este extrem de dificilă. Singura care ar putea clarifica întreaga situație este Maria Macsim Nicoară, însă starea ei de sănătate nu îi permite să facă acest lucru.

De două luni de zile, Maria Macsim Nicoară este în stare gravă la spital, iar medicii nu știu dacă își va mai reveni

În noaptea zilei de 9 mai 2020, în jurul orei 23:00, pianistul Codrin Nicoară a găsit-o pe mezzosporana Maria Macsim Nicoară la capătul scărilor interioare din vila pe care o dețin în localitatea Aroneanu. Soțul artistei a gasit-o în stare de semiconștiență, moment în care a adus-o într-o altă cameră. Cei doi soți pozau într-o familie model, însă apropiații știau detalii pe care ei le ascundeau.

Pianistul Codrin Nicoară a precizat în fața anchetatorilor că soția sa, mezzosoprana Maria Macsim Nicioară, a căzut pe scările interioare în formă de spirală după ce a consumat o cantitate destul de mare de alcool. Soțul a povestit că a găsit urme de vomă la capătul scărilor, semn că soției sale i s-a făcut rău înainte să cadă. Maria Macsim Nicoară va rămâne pe perioadă nedeterminată internată la Spitalul de Recuperare din Iași, în timp ce anchetatorii vor încerca să afle care este firul real al poveștii. Dacă presupusa amantă a soțului mezzosopranei Maria Macsim Nicoară este sau nu vinovată de starea gravă a femeii, rămâne de văzut.

Comentarii
 • Sorine nu mai răspunzi? Soțul Nicoară este nevinovat. Soprana era beată și a căzut pe scări dar de rușinea lumii a refuzat ambulanța imediat crezând că un somn bun ii va face bine. Cât privește amanta ce vrei? Este tânăr, este frumos, este deștept iar dacă de acasă nu primea ce trebuie de la soprană omul și a găsit în altă parte.

 • Ce decazut acest lautar zis pianist; de la o cantareata de opera, la o vanzatoare; de , ca pentru el! Adevarul va iesi la lumina si desigur ca vinovatul isi va primi pedeapsa meritata.

 • Esti cazut in cap? Cand avea o amanda de bou ce era, macar sa recunoasva ca a gresit. Nu ai mai tine partea nesatulului. Daca era iteligent, isi vedea de casnicia lui si nu avea probleme.
  A facut asa din cauza luxului. Dar si a lipsei bunul simt. Altii doresc sa cunoasca pe cineva ca sa aibe o familie, si unul ca acesta umbla cu prostii.

 • Din cauza unor barfe sunt distruse vietile oamenilor. Ca doar femeia aia cu doi copii acasa, barbat, 2 servicii, ar mai fi avut timp sa se dea in barci cu un betivan ordinar. La fel si taximetristul in cazul de la Ciurea s-a sinucis din cauza unor barfe ca el ar fi omorat-o pe Larisa. Mancatorii de rahat ar trebui pedepsiti ca sa nu mai vorbeasca aiurea

 • Femeia sa dea in judecata jegosul de patron si cîștiga fara probleme. Ba chiar si salariile restante dupa reangajare. Vite proaste de Aroneanu! Sa-l păcălească pe patron de sa-i ramina praful de pe toba dupa ce se termina procesele

 • lumea la taxat pe patron.nu mai merg sa cumpar de la fufa aia cu pianistu.ca la imbrobodit pe saracu consumator de alcoolice si a omorato pe aia de la opera.DACA NU STITI ADEVARUL NU JUDECATI PE ALTII.ARUNCATI PIATRA DACA SUNTETI FARA PACAT.VAI NOUA POPOR AFLAT PE DRUMUL PIERZANIEI….

 • Alooo, soprana beata manga, 2 la mie, clar ca a baut de un singura. Cat despre faptul ca dadea la buci la alta…verificati si in alte institutii bugetare sa vedeti ca e plin de curve si porci

 • 1. Patronul ala face miliarde pe luna (da bon fiscal? verificati si aflati – eu nu va spun, surprize-surprize) 2. Nu inteleg de ce e protejat de ziaristi (este protejat? verificati!). 3. De ce inca mai exista astfel de articole !?

 • Asa este Nelu. In instituțiile de cultura curvasarmia este chiar o conditie pentru a ajunge un șef de departament, birou sau secție, nu mai spun de manager de instituție. Stiu o cucoană bine vazuta de mafia din media care a ajuns sa obtina burse si plecari în străinătate dar și finanțări pentru proiecte fara valoare pentru ea si progenitura ei folosindu-se de alte „lucruri” decat inteligentă, probitate profesională, onoare sau măcar conștiință, în timp ce institutia pe care o conduce va ajunge în curând doar un cimitir al istoriei Iașului.

 • A aparut din nou acelasi care semneaza cu numele ,,ieseanul,, ,,Dan,, anonim samd .Aceeasi lepra bolnava care la 6 dimineata ii primul care scrie porcarii la adresa ,,sopranei,, despre care stie f bine ca este mezzosoprana .Poate ii fostul sot sau vreun coleg care nu suporta succesul Mariei sau fratele sotului care i avocat sau un bolnav mintal care refuza tratamentul asa cum din pacate sunt prea multi in tara asta .Nu va mai faceti ca nu stiti despre ce e vorba .Nu e zvon ci stie toata lumea ca amanta cu numele de C.C. ii cunoscuta pentru amantlacuri multe si vechi iar daca a fost data afara a fost doar temporar pana se linistesc apele .Nu mai venea lumea sa cumpere de la patron dar nevinovata nu e .Maria stia asta si din cate stiu amanta a recunoscut ca are o relatie cu muzicantul care traieste pe spinarea nevestei .Se stie ca a amenintat-o pe nevasta-sa ca daca merge la patron sa o reclame pe amanta ii va crapa capul .Ceea ce a si facut .Mariei i s-a turnat pe gat alcool sau i s-a injectat ,asta au facut ei barbatul cu ma-sa toata noaptea pe langa ca au curatat bine prin casa .Maria isi revine incet incet si atunci o sa iasa la iveala totul .Bolnavule ,,iesean,, ti-am mai scris iti dau de urma si dupa aia vedem cine rade ultimul .

 • ieseanule daca tot e tanar frumos si dastept cremenalu probabil ca erai beat cand ti-a tras-o si intuneric tare .uita-te prin poze si daca nu ti se crapa ecranul mai vorbim .oricum stai rau de tot cu standardele orice boschetar e fat frumos pentru tine 😀

 • Am zis ca stau deoparte de la discutii dar chiar nu m-am putut abtine cand am vazut ce porcarii se scriu aici despre biata femeie. Eu zic ca si asta care-si zice Nelu e tot ala de care ziceti ca scrie mereu de artista. Ii doreste raul si moartea. Eu cred ca o fi chiar sotul care scrie aici. Am vazut si eu ca o face betiva prin alte articole si vrea cu orice pret sa o jigneasca si sa o discrediteze. Asta are motiv personal daca o insulta in halul asta. Puteti sa aflati foarte simplu cine este panarama. Vorbiti la redactie si va da ip.ul dupa care stiti ce aveti de facut.Lumea care o cunoaste bine pe doamna stie ca ea nu bea iar in ziua aia cand a fost impinsa pe scari bause doar un pahar la ziua tatalui ei si asta fusese sambata pe la pranz. Cand i s-a luat alcolemia a fost duminica dimineata si e clar ca cineva i-a bagat alcool cu forta. Incetati cu ura si cu insultele chiar nu aveti rusine??

Adauga un comentariu