National

Prețul cazărilor în Cluj-Napoca a crescut, după anunțul privind organizarea Untold 2021! Patru nopți într-un apartament au ajuns să coste 23.400 de lei

Publicat: 08 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prețul cazărilor în Cluj-Napoca a crescut după anunțul privind organizarea Untold 2021 Patru nopți într-un apartament au ajuns să coste 23.400 de lei
Anunțul mult așteptat de fani este oficial. Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile și 4 nopți pe tărâmul magic Untold, din Cluj-Napoca, în perioada 9-12 septembrie.

Prețul cazărilor în Cluj-Napoca a crescut chiar și de 10 ori, în primele 24 de ore de la anunțul privind organizarea festivalului Untold 2021, în luna septembrie.

În perioada 9-12 sptembrie, o vilă cu trei camere a ajuns să coste chiar și 36.400 de lei, iar la multe hoteluri deja nu se mai găsesc locuri de cazare, potrivit Digi24.

Totodată, un apartament cu un dormitor în apropiere de centrul orașului costă 23.400 de lei, pentru patru nopți.

În același timp, clujenii care stau la casă își oferă curțile ca zone de camping pentru festivalieri.

Untold 2021 va avea loc în perioada 9-12 septembrie – Prețul biletelor

Anunțul mult așteptat de fani este oficial. Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile și 4 nopți pe tărâmul magic Untold, din Cluj-Napoca, în perioada 9-12 septembrie.

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, își deschide porțile, timp de 4 zile și 4 nopți, între 9 și 12 septembrie 2021. Astfel, Untold este unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională, care se va desfășura în acest an, în întreaga lume.

Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. Astfel, datorită succesului pe care îl are campania de vaccinare, România este printre primele țări care își deschide porțile către publicul iubitor de festivaluri.

UNTOLD 2021 va fi o reîntâlnire îndelung așteptată, după aproape doi ani de pauză, o sărbătoare mondială a revenirii la normalitate. Și pentru cei peste 1000 de furnizori și 15.000 de colaboratori ai festivalului, garanția că se întâmplă a șasea ediție UNTOLD înseamnă o relansare a activității după mai bine de 16 luni de pauză.

Preț abonamente Untold

Începând de luni, 7 iunie, fanii festivalului UNTOLD care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an. Abonamentele se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe untold.com.

De asemenea, toți fanii care și-au cumpărat abonamente pentru UNTOLD 2020 și le-au transformat în abonamente ANYTIME, pot opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediția din 2021.

Adauga un comentariu