Coronavirus

Previziune sumbră! În România ar putea crește vertiginos numărul deceselor provocate de coronavirus!

Publicat: 09 apr. 2020

Epidemiologii de la Imperial College London fac o serie de estimări a numărului posibil de decese provocate de Covid-19, în fiecare țară, bazându-se pe gradul de răspândire a virusului. Pentru România, specialiștii prognonează o răspândire foarte rapidă a virusului, iar numărul de morți va fi între 100 și 1000.

Spre exemplu, pentru săptămâna trecută, epidemiologii au estimat că în Spania, Italia, Franta, Marea Britanie și Statele Unite, numărul celor morți va trece de 5000.

Pentru săptămâna viitoare, specialiștii fac următoarea predicție:

  1. Țări care vor avea peste 5000 de morți: Franța, Italia, Spania, Marea Britanie și SUA
  2. Țări care vor avea între 1000 și 5000 de morți: Algeria, Belgia, Brazilia, Germania, Iran, Olanda, Elveția și Turcia.
  3. Țări care vor avea între 100 și 1000 de morți: Austria, Canada, Danemarca, Ecuador, India, Indonezia, Irlanda, Meci, Peru, Filipine, Polonia, Portugalia, România, Suedia.

Țări cu mai puțin de 100 de morți: Argentina, China, Cehia, Republica Dominicană, Egipt, Grecia, Irak, Japonia, Israel, Luxemburg, Malaezia, Maroc, Norvegia, Panama, Coreea de Sud.

Cum se va răspândi virusul pe glob:

Țări cu o răspândire foarte rapidă: Algeria, Belgia, Brazilia, Canada, China, Cehia, Danemarca, Ecuador, Egipt, Franta, Germania, India, Irlanda, Israel, Japonia, Mexic, Peru, Filipine, Polonia, Portugalia, România, Suedia, Elveția, Tucia, SUA, Marea Britanie.

Țări cu răspândire lentă: Olanda, Spania.
Comentarii
  • Epidemiologii fac estimāri greșite,oricum sunt morti din diferite boli,nu mai induce-ti lumea in eroare si ,,da-ti cu revenealā”.

Adauga un comentariu