Cancan

Previziunea avută de Maria Ghiorghiu s-a adeverit. Despre ce premoniție este vorba

Publicat: 28 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Previziunea avută de Maria Ghiorghiu s-a adeverit. Despre ce premoniție este vorba
Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a prevăzut explozia și incendiul care au avut loc în orașul american Nashville

Iată că celebra clarvăzătoare a avut din nou dreptate, iar previziunea făcută de Maria Ghiorghiu s-a adeverit zilele trecute. De data aceasta este vorba despre o explozie urmată de un incendiu care au avut loc în orașul american Nashville.

De la prezicerea tragediei de la Colectiv, Maria Ghiorghiu a mai prezis numeroase alte catastrofe care s-au și întâmplat. Acum, celebra clarvăzătoare a mai avut dreptate o dată, căci încă o premoniție de-a ei s-a adeverit.

Pe blogul său personal, Maria Ghiorghiu a postat, acum câteva zile, câteva rânduri legate de o explozie puternică ce avea să se înregistreze și să producă pagube uriașe.

Previziunea avută de Maria Ghiorghiu s-a adeverit

De curând, prezicătoarea a început să primească mesaje potrivit cărora una dintre recentele ei premoniții s-a adeverit. Iar aceasta s-a întâmplat după ce în Nashville a avut loc o explozie de proporții. Aceasta a publicat imediat un mesaj pe blogul său.

„Vă mulțumesc din toată inima pentru ajutorul vostru de neprețuit! Mi-ați adus aici în Comentariile voastre adeverirea articolului cu titlul: UN INCENDIU URIAȘ, CA LA O EXPLOZIE CU FLĂCĂRI MARI ȘI CU MULT FUM NEGRU! Vă mulțumesc din toată inima tuturor celor care m-ați ajutat și mă veți ajuta cu informațiile la zi! Dumnezeu și Măicuța Domnului să vă ocrotească. Da, aceasta este explozia despre care am scris cu doar o zi în urmă” a fost mesajul postat de Maria Ghiorghiu, după ce s-a adeverit premoniția ei.

Ce spunea Maria Ghiorghiu despre marea explozie

„Flăcările erau uriașe de parcă ar fi fost alimentate continuu. Părea că luase foc (posibil explodase ceva foarte inflamabil). Incendiul se manifesta pe o suprafață destul de mare. Dragii mei, vom auzi de un astfel de incendiu uriaș. Să ne rugăm ca să nu fie și pierderi de vieți omenești”.

Vă reamintim că o explozie puternică s-a produs în dimineața de Crăciun în centrul oraşului Nashville, din statul american Tennessee. În urma deflagrației, cel puțin trei persoane au suferit răni, iar zeci de clădiri au fost afectate. Poliţia a transmis că este vorba de un act „deliberat”. Explozia a fost cauzată de un vehicul suspect.

Potrivit autorităților, în jurul orei 5.30 a.m, o patrulă se afla în zonă răspunzând unui apel privind focuri de armă. Polițiștii nu au identificat niciun incident armat, în schimb au observat o rulotă suspectă. Vehiculul rula cu un mesaj de avertizare, anunțând că o bombă va exploda în 15 minute, ceea ce s-a întâmplat în jurul orei 6.30 a.m. Așadar, la aceasta s-a referit în previziunea ei Maria Ghiorghiu, fapt care s-a și adeverit.

Adauga un comentariu