Cancan

Maria Ghiorghiu a avut parte de o minune. Ce a apărut la mormântul soțului

Publicat: 02 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Ghiorghiu a avut parte de o minune. Ce a apărut la mormântul soțului
Maria Ghiorghiu povestește că a fost martora unei minuni cand a mers la mormântul soțului ei

Cunoscuta prezicătoare Maria Ghiorghiu a avut parte recent de o minune și a povestit ce a apărut la mormântul soțului ei, care a murit de noul coronavirus. Totul s-a întâmplat la mormând, ba chiar mai mult a fost filmat…

Maria Ghiorghiu a trecut printr-o perioadă foarte grea, după ce în septembrie soțul său a murit. Aceasta a fost o adevărată lovitură pentru Maria Ghiorghiu, după ce partenerul său de viață s-a infectat cu noul coronavirus. Din această cauză, Maria Ghiorghiu, care era în izolare, nu a putut participa la înmormântartea celui care i-a fost soț 35 de ani, avocatul Mihail Ghiorghiu.

De altfel, celebra prezicătoare și-a strigat atunci disperarea pe pagina sa de socializare.

Primul drum pe care îl voi face când ies pe poartă după 14 zile de autoizolare va fi la cimitir! Dacă nu am avut voie să-l conduc pe ultimul drum, măcar pe 30 septembrie voi merge la mormântul soțului meu ca să-i aprind o lumânare, să-i pun o floare udată cu lacrimile mele care mi-au ars inima și obrajii de atâtea zile în care am stat închisă acasă”, spunea Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu, minune la mormântul soțului

După ce a trecut perioda de carantină, Maria Ghiorghiu a reușit să meargă la mormântul soțului său, pe care l-a umplut de fotografii și candele. Prezicătoarea a început să facă acum live-uri, iar unele dintre ele sunt chiar de la mormântul soțului său, unde susține că i se întâmplă mereu minuni, semn că sufletul celui pe care l-a iubit vine să-i aline suferința.

Lumina aurie cu aripi în mijlocul discului auriu a venit și astăzi. Sufletul soțului meu m-a văzut că plâng și a venit ca să-mi mângâie inima și sufletul.

MINUNE mare, dragii mei! Priviţi cu atenţie! Când eu am început să vorbesc cu sufletul soţului meu, imediat a venit şi a zburat de câteva ori deasupra mormântului! Este uimitor ceea ce se întâmplă atunci când vorbesc cu el şi mă vede că plâng, îmi aude durerea sufletului! Vine! Apare într-o clipă! Nu-l văd atunci când vine, ci-l văd când privesc clipul video!

Îi mulţumesc Bunului Dumnezeu şi Măicuţei Domnului că-i îngăduie să se întoarcă la mormânt fie şi numai pentru câteva secunde şi că-mi îngăduie şi mie să-l pot filma pe camera telefonului”, este mesajul Mariei Ghiorghiu.

A prevestit și moartea soțului

Celebra prezicătoare, de-a lungul anilor, a tot prevăzut tragedii, de la cutremure, incendii, până la moartea unor personalități. Acum, ea susține că a primit anumite semne care o anunțau că soțul ei va muri.

Ieri noapte (n.r. – cu o noapte înainte de a muri) îl vedeam în patul de spital, era strâns grămăjoară, cu pieptul dezgolit și pe partea dreaptă culcat. Era palid, nu mișca, dar nu am vrut sa accept acest tragic lucru în noaptea trecută”, a povestit Maria Ghiorghiu despre faptul că a prevăzut dispariția soțului său.

De altfel, Maria Ghiorghiu nici nu vorbise până sâmbătă despre suferința soțului său. Maria Ghiorghiu a explicat și tristețea care a cuprins-o când a aflat cum va trebui să decurgă înmormântarea acestuia.

Însă acum, Maria Ghiorghiu este împăcată, după ce a fost martoră la această minune la mormântul soțului…

Adauga un comentariu