WoW!

Previziunea lui Nostradamus despre Romania, pana in 2028

Publicat: 05 nov. 2019

Nostradamus a prevazut cum se va schimba Romania pana in 2028. Cu siguranta toata lumea a auzit de Nostradamus. Un personaj medieval renumit pentru capacitatea de a ghici, prin metode stiintitice, evenimente dintr-un viitor indepartat. Profetiile lui Nostradamus, scrise acum aproximativ 500 de ani, fac si astazi inconjurul lumii, iar francezul este unul dintre cei mai de seama reprezentanti ai ocultismului. Dincolo de astrologie si profetiile despre viitor, Nostradamus a avut o viata aventuroasa, marcata de calatorii indelungate, experiente extrasenzoriale, fuga de Inchizitie, dar si de o cariera medicala exceptionala, dar pe nedrept putin amintita.

Nostradamus a prevazut ca, in mai putin de un deceniu, Romania se va imbogati. Conform unor predictii mai pozitive, unele tari vor atinge bogatia suprema pana in 2028. Iar vestea cea mai buna: Romania se numara printre ele. Unii oameni vor fi mai bogati material, in timp ce altii vor avea parte de implinire sufleteasca sau de noroc care ii va urma la fiecare pas.

La nivel global, Nostradamus a prezis o crestere alarmanta a nivelului apelor, un razboi urias intre SUA si China sau faptul ca Anglia va avea un nou rege.loading...

Adauga un comentariu