Actualitate

Previziuni sumbre făcute de Baba Vanga pentru 2024! Putin ar putea fi asasinat în curând!

Publicat: 06 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Previziuni sumbre făcute de Baba Vanga pentru 2024 Putin ar putea fi asasinat în curând
Mai multe previziuni sumbre au fost făcute de Baba Vanga pentru 2024

Mai multe previziuni sumbre au fost făcute de Baba Vanga pentru 2024. Prezicătoarea ar fi prezis cu mult timp în urmă ceea ce s-ar putea întâmpla în curând în lume. Cunoscută și ca „Nostradamus din Blcani“ Baba Vanga prevestește că anul vitor Vladimir Putin ar putea fi asasinat și că atacurile teroriste s-ar putea intensifica. Ce altceva ne mai poate rezerva anul 2024?

Previziuni sumbre făcute de Baba Vanga pentru 2024

Baba Vanga are predicții strict legate despre asasinarea lui Putin, care s-ar întâmpla în anul 2024. Ne apropiem de anul nou, iar unii dintre cei foarte interesați de subiect se așteaptă în orice moment ca liderul rus să fie asasinat.

Clarvăzătoarea ar fi văzut că președintele Rusiei, Vladimir Putin, va fi asasinat de către cineva din propria țară pe parcursul anului 2024. Predicția vine după ce Kremlinul a emis un mesaj, negând faptul că Putin ar fi mort deja. Legat de acest subiect, de-a lungul timpului, au circulat informații potrivit cărora liderul rus ar fi murit, totul fiind spus pe un canal de Telegram. Kremlinul a negat speculațiile care spun că Putin ar suferi de cancer și faptul că sănătatea acestuia se deteriorează.

Bătrâna ar fi prezis și o creștere a atacurilor teroriste. Aceasta susținea că o „țară mare” va efectua mai multe teste sau atacuri cu arme biologice pe parcursul anului 2024.

Legat de atacurile teroriste, care par să se înmulțească în ultima vreme, Baba Vanga a mai prezis și că teroriștii vor crea un adevărat haos în spațiul european.

Ce se va mai întâmpla anul 2024

De-a lungul vremurilor sale, Baba Vanga a prezis mai multe lucruri, însă oamenii de pe internet au vrut să adauge acestora un strop de sare și piper pentru a avea audiențe pe diversele platforme de socializare. Baba Vanga s-a născut în anul 1911. Ea ar fi orbit, după cum ar fi spus, după ce ar fi fost prinsă într-o tornadă periculoasă.

„Nostradamus din Balcani“ a prevăzut că va avea loc o schimbare a orbitei Planetei, care în general se produce pe o perioadă destul de lungă de timp. În cazul în care aceasta s-ar produce mai repede, am putea fi martorii unor dezastre naturale înfricoșătoare. De asemenea, nivelurile de radiație ar putea crește.

Mai mult, clarvăzătoarea a mai anunțat că va avea loc o criză economică uriașă care va afecta economia globală în anul 2024. Factori precum creșterea datoriilor, intensificarea tensiunilor geopolitice și transferul de putere economică de la Vest la Est ar putea face ca această afirmație să se adeverească.

Tot anul viitor, potrivit Babei Vanga, am putea vedea o intensă creștere a atacurilor cibernetice. Hackerii ar putea viza rețelele de energie electrică și instalațiile de tratare a apei, ceea ce poate repezenta o adevărată amenințare la adresa securității naționale.

Baba Vanga a mai prezis și că ar putea apărea noi tratamente pentru bolile incurabile cum ar fi Alzheimer-ul și cancerul, în anul 2024.

Anul 2024 ar putea aduce și o creștere semnificativă a puterii inteligenței artificiale în societate.

Astfel, sunt previziuni sumbre făcute de Baba Vanga pentru 2024.

Adauga un comentariu