Actualitate

Prim-vicepreşedintele AUR Marius Lulea la BZI LIVE, despre scandalul în care a fost implicat Cozmin Gușă și relația cu George Simion

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prim-vicepreşedintele AUR Marius Lulea la BZI LIVE despre scandalul în care a fost implicat Cozmin Gușă și relația cu George Simion
Prim-vicepreşedintele AUR, Marius Lulea la BZI LIVE

Prim-vicepreşedintele AUR, Marius Lulea s-a aflat joi, 18 aprilie, în studioul BZI LIVE, unde a discutat despre organizaţia AUR Iaşi și importanța liderilor Marius Ostaficiuc şi Tudor Ciuhodaru.

„Ştiţi ce este interesant? Că despre partidul AUR s-a spus aşa: iniţial, că este partidul ruşilor. Apoi, au venit peste puţin timp “americanii sunt în spate”. Şi am ajuns de la partid antisemit, ultima teorie, că sunt evrei în spatele nostru.

Vă daţi seama ce încrengătură şi noi tot aşteptăm la partid, că na, poate ne vin banii.. Poate vin americanii, ruşii, evreii… Să vină cineva.. Dar nu vine nimeni, domnule, tot românii sunt acolo. Şi aşa va trebui să lucrăm în continuare.

Partidul AUR este condus chiar de cei pe care îi vedeţi acolo, preşedintele George Simion este un lider foarte bun. Este cel care a reuşit să aducă un partid în parlament cu 10%, cel mai mare procent.. care a reuşit să crească partidul şi în notorietate de la 10 la aproximativ 100% de acum… Toată lumea ştie de partidul AUR.

Sigur că poate uneori aceste mijloace sunt contestate, dar nu şi de către mine. Eu cred că în momentul de faţă, cu resursele de care dispunem trebuie să fim foarte vocali. Nu trebuie să fim conformiști.

În politică este foarte mult narcisism şi persoanele sunt foarte egocentrice. Că sunt ei “salvatorii naţiunii”. Da, bun.. Dar nu e nimeni nici un salvator al naţiunii, doar românii pot salva această ţară, noi suntem pur şi simplu instrumente pe care ei le pot folosi pentru a face puţină curăţenie”, a spus prim-vicepreşedintele AUR, Marius Lulea.

Prim-vicepreşedintele AUR, Marius Lulea la BZI LIVE

În ediția de joi, 18 aprilie, a emisiunii BZI LIVE, prim-vicepreşedintele AUR, Marius Lulea a scos în evidență profesionalismul și dedicarea liderilor precum George Simion, Marius Ostaficiuc şi Tudor Ciuhodaru.

„Pe noi ne leagă o relaţie veche, de 15 ani, care s-a transformat şi într-o prietenie. El este un foarte bun profesionist, este un specialist pe partea de online, lucru care a şi ajutat la promovare. În schimb, noi suntem legaţi datorită promovării mesajului de unire cu Republica Moldova. În schimb, clasa politica de acolo şi de aici, de la Bucureşti, nu prezintă interes.

Cât despre Cozmin Guşă, eu nu am o părere, el este un om de presă, este o zonă o care trebuie să stea pe filieră naţionalistă.. A fost la un moment dat în politică, dar cred că este mai potrivit în partea cealaltă. Cred că este mult mai potrivit. Noi pe București avem un candidat, se numeşte Mihai Enache. Este cel mai bun candidat. Noi ne dorim să avem oameni care sunt profesionişti, care au lucrat în adminsitratie şi care pe termen lung pot reprezenta cea mai bună soluţie.

De aceea şi în Iaşi, domnul medic Tudor Ciuhodaru, este o soluţie bună. Domnul Ostaficiuc, reprezintă şi el o soluţie bună. Sunt soluţii pe termen lung şi doar cu oameni care s-au dovedit deja că sunt profesionişti, care nu se bat pe nişte nevoi personale. Pentru că ambii sunt realizaţi şi pot să înţeleagă că există o misiune pe termen lung a partidului AUR. Şi aici, în Moldova la Iaşi, Botoşani, Vaslui, oriunde în România”, a conchis prim-vicepreşedintele AUR, Marius Lulea.

Adauga un comentariu