Cancan ultimă oră

Prima reacție a clinicii Nera, locul unde Petrică Mîțu Stoian a urmat un tratament cu puțin timp înainte să moară: ,,Regretăm…”

Publicat: 14 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prima reacție a clinicii Nera locul unde Petrică Mîțu Stoian a urmat un tratament cu puțin timp înainte să moară Regretăm...
Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani

Reprezentanții unității unde celebrul interpret de muzică populară a făcut terapie cu oxigen hiperbaric au oferit primul punct de vedere, cu privire la întregul scandal creat

Pe pagina de Facebook a clinicii la ale cărei servicii a apelat Petrică Mîțu Stoian înainte să se stingă din viață a apărut un anunț surprinzător. Reprezentanții instituției au decis să exprime primul punct de vedere referitor la moartea interpretului de muzică populară, așa că au postat pe rețelele de socializare o declarație, fiind revoltați de tot ceea ce se scrie în presă.

Clinica Nera, prima reacție cu privire la cauza morții lui Petrică Mîțu Stoian

Vestea morții lui Petrică Mîțu Stoian a șocat o țară întreagă.

Chiar dacă inițial s-a bănuit faptul că starea de sănătate a artistului a fost puternic afectată de infecția recentă cu COVID-19, cu care se confruntase fără să știe, noi detalii au apărut pe parcursul anchetei desfășurate de oamenii legii. Mai exact, în urmă cu puțin timp, una dintre surorile cântărețului a declarat că rezultatul autopsiei arată faptul că plămânii lui Mîțu Stoian au fost afectați după terapia făcută la Caraș-Severin, pentru că înainte nu aveau culoarea maro, așa cum a arătat examenul medico-legal.

Acum, după întreg scandalul creat în jurul clinicii Nera, reprezentanții instituției au comunicat și primul punct de vedere cu privire la cauza morții solistului, declarând că decesul bărbatului nu are nicio legătură cu serviciile oferite de ei:

„Dragii noştri, vă asigurăm că terapia hiperbară şi Clinica Nera nu au fost cauza tragicului deces al maestrului Petrică Mîţu-Stoian! Regretăm şi deplângem dispariţia domniei sale!

Avem convingerea că acest moment nefericit ne va întări şi adevărul (obiectiv, ştiinţific) va ieşi la lumină.

Atunci, toţi aceşti “balauri cu picioare de lut” (a se citi “fake-news-uri grosiere”) se vor spulbera ca ceaţa la lumina soarelui. Iar noi, ca şi dumneavoastră, vom fi şi mai dedicaţi activităţii de recuperare a sănătăţii.”, se arată în mesajul transmis de reprezentanții clinicii care l-a tratat pe Mîțu Stoian.

„Clinica Nera nu se închide!”

După ce au ținut să precizeze că nu se consideră vinovați de moartea lui Petrică Mîțu Stoian, reprezentanții clinicii Nera au mai făcut un anunț surprinzător, cu privire la desfășurarea activităților în cadrul unității:

„Clinica Nera nu se închide! Activitatea noastră continuă cu încredere, determinare, tenacitate şi mai ales dăruire ca şi până acum. Suntem aici pentru sănătatea pacienţilor noştri.”, au încheiat reprezentanții clinicii.

Adauga un comentariu