Cancan ultimă oră

Prima reacție a Irinei Fodor după ce s-au publicat fotografii cu ea acasă la Ștefan Bănică Jr.

Publicat: 03 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prima reacție a Irinei Fodor după ce s-au publicat fotografii cu ea acasă la Ștefan Bănică Jr.
Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor nu sunt doar colegi de platou la emisiunea "Dancing on Ice: Vis în doi", dar și buni prieteni

Presa a vuit o săptămână întreagă despre apariția Irinei Fodor acasă la Ștefan Bănică Jr. Cei doi prezintă împreună emisiunea Dancing on Ice la Antena 1, astfel încât este evident că întâlnirile dintre ei sunt firești, pentru a se pregăti de rolul de prezentatori.

Totuși, din cauza numeroaselor articole, publicate în special în mediul online, Irina Fodor a simțit nevoia să explice exact ce s-a întâmplat. Prezentatoarea a explicat că la întâlnirea celor doi, care era o ședință de lucru pentru Dancing on Ice, au fost prezente mai multe persoane. În locuință s-a aflat și soția lui Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva.

De o săptămână, colegii din presă creează titluri care mai de care mai bombastice și preiau în buclă o informație artificială, fără a verifica realitatea.
Întâmplător, împărțim aceeași meserie, pentru că și eu am fost 10 ani reporter, dar am fost învățată, la facultate și de-a lungul timpului, să verific sursele și să lucrez cu dovezi.
Așadar, dacă nu m-a sunat nimeni până acum să mă întrebe cum au stat lucrurile de fapt, fidelă principiilor, am hotărât să arăt eu care este adevărul, ca să nu mai existe discuții aberante și inutile.
Întâlnirea despre care s-a scris în diferite moduri a fost, de fapt, o ședință legată de proiectul live pe care îl prezentăm. Lucrurile au fost scoase din context, persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii și așa s-a creat o știre falsă. Sunt absolut convinsă că există imagini și cu ceilalți colegi care au venit la întâlnire sau cu Lavinia, care a coborât o dată cu Ștefan din mașina lor, dar nu ar mai fi existat nici un interes pentru articol dacă le-ar fi arătat și pe acelea.
Asta e tot ce am de spus și ce aș fi spus de la început, dacă mă întreba cineva, măcar cei care au preluat informația cu copy-paste de la sursa initială, care sigur are toate fotografiile, dar nu vrea să le publice, pentru că nu ar mai fi nimic “spectaculos/scandalos” în așa-zisa lor “paparazzeală a anului”. Vă mulțumesc frumos! Numai bine tuturor!, a tranmis Irina Fodor.

 

Adauga un comentariu