Local

Primăria Iași închiriază 58 de locuri de parcare pe o singură stradă! Cine poate depune documentele pentru a deține un loc în fața blocului

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Primăria Iași închiriază 58 de locuri de parcare pe o singură stradă Cine poate depune documentele pentru a deține un loc în fața blocului
58 de locuri de parcare vor fi închiriate pe strada Vasile Lupu din Iași

Primăria Iași a scos la licitație, în vederea închirierii, 58 de locuri de parcare. Acestea se află pe strada Vasile Lupu

În cursul acestei luni, municipalitatea ieșeană vine cu o nouă ofertă de închiriere a unui număr de 58 de parcări de reședință. Astfel, Direcția de Exploatare Patrimoniu, din cadrul Primăriei Iași, va organiza, în următoarea perioadă, mai multe licitații cu strigare la sediul de pe șoseaua Națională, numărul 43.

Primăria Iași închiriază 58 de locuri de parcare pe strada Vasile Lupu

Municipiul Iași organizează, la sediul Direcției Exploatare Patrimoniu, licitația publică cu strigare pentru închirierea unui număr total de 58 de spații. La data de 4 iunie 2024, de la ora 10.00, va fi programată procedura pentru 27 de locuri de parcare, cu numerele 1 până la 22 și 24 până la 28.

În data de 11 iunie 2024, la ora 10.00, este programată licitația pentru închirierea unui număr de 31 de locuri de parcare, cu numerele cuprinse de la 30 la 60. Este important de precizat faptul că toate sunt se află în parcarea de reședință situată pe strada Vasile Lupu, numărul 98A. Drept de participare la licitație au locuitorii din blocurile C6, C7, D6, G2, P1 și P2. Data-limită de depunere a dosarelor este 30 mai 2024, ora 13.00, pentru licitația din data de 4 iunie 2024 și 6 iunie 2024, precum și ora 13.00, pentru licitația din data de 11 iunie 2024. Ieșenii trebuie să trimită documentele pe adresa de email [email protected].

Pe data de 30 mai 2024, primăria organizează, la sediul Direcției Exploatare Patrimoniu, licitația cu strigare pentru închirierea locurilor de parcare cu numărul 4 și 18, situate pe strada Manta Roșie, numărul 21. Drept de participare au locatarii din blocurile 8, B17 și B10. Ieșenii interesați pot depune documentele la adresa de email [email protected] până la data de 28 mai 2024, ora 13.00.

Ce documente sunt necesare pentru licitarea locurilor de parcare

Documentele necesare înscrierii la licitație sunt cererea de înscriere, cartea de identitate, cu domiciliul stabil sau reședința unde se dorește închirierea locului de parcare pentru persoanele fizice, iar pentru persoanele juridice sunt necesare certificatul de înregistrare la Registrul Comerțului, cartea de identitate a reprezentantului legal al societății care participă la licitație, actul de proprietate sau de chirie al apartamentului sau al spațiului, certificatul de înmatriculare al autoturismului, certificatul de atestare fiscală și dovada plății taxelor de participare la licitație. Toate acestea trebuie depuse în format electronic (scanat), la adresa de email a Serviciului Administrare Parcări – Direcția Exploatare Patrimoniu, cu scop exclusiv este de primire a documentelor pentru licitații.

Peste 20 de locuri de parcare închiriază Primăria Iași, prin Direcția de Exploatare Patrimoniu, ieșenilor interesați. Licitațiile cu strigare vor fi organizate la sediul de pe șoseaua Națională, numărul 43.

Primăria Iași închiriază 58 de locuri de parcare pe o singură stradă! Este vorba despre cele de pe strada Vasile Lupu.

Comentarii
Adauga un comentariu