Prima pagină » Local » Primăria Iași închiriază locuri de parcare în tot municipiul! Ce condiții trebuie să îndeplinească ieșenii care vor să își parcheze autoturismul în fața blocului – foto

Primăria Iași închiriază locuri de parcare în tot municipiul! Ce condiții trebuie să îndeplinească ieșenii care vor să își parcheze autoturismul în fața blocului – foto

12 iun. 2024, 02:00, 5 ,
Alexandra MAISNER, în Local

Primăria Iași scoate la licitație, în vederea închirierii, opt locuri de parcare în municipiu, pe șoseaua Rediu, strada Toma Cozma și aleea Decebal

Direcția de Exploatare Patrimoniu din cadrul Primăriei Iași va organiza, în următoarea perioadă, mai multe licitații cu strigare la sediul de pe șoseaua Națională, numărul 43. Ieșenii care vor să își parcheze autoturismele în fața blocului trebuie să îndeplinească anumite criterii.

Primăria Iași închiriază locuri de parcare în municipiu. Care sunt străzile unde ieșenii pot licita

Direcția de Exploatare Patrimoniu din cadrul Primăriei Iași organizează, pe data de 2 iulie 2024, la ora 11.00 la sediul din șoseaua Națională, numărul 43, licitația publică cu strigare pentru închirierea locurilor de parcare cu numerele 71, 72, 73, 74 și 76, de pe șoseaua Rediu, numărul 10. Drept de participare au locatarii din blocurile 481, 482A, 482B, 482C, 482D și 482E. Data-limită de depunere a dosarelor este 27 iunie 2024, ora 13.00. Documentele în vederea înscrierii la licitație vor fi trimise pe adresa de mail [email protected].

Tot pe data de 2 iulie 2024, dar la ora 10.00, la sediul instituției, de pe șoseaua Națională, va fi organizată și licitația cu strigare pentru închirierea locurilor de parcare cu numerele 6, 12 și 13, din parcarea de reședință din strada Toma Cozma, numărul 107. Drept de participare au locatarii din blocurile 569 și 570. Data-limită de depunere a dosarelor este 27 iunie 2024, ora 13.00. Documentele necesare înscrierii la licitație vor fi trimise pe adresa de mail [email protected].

Pe aleea Decebal, numărul 17, Primăria Municipiului Iași, prin Direcția de Exploatare Patrimoniu, închiriază locul de parcare cu numărul 17. Licitația cu strigare va fi organizată pe data de 20.06.2024, la ora 10.00. Drept de participare au locatarii din blocurile C8, C9, B5, B6, A8 și A9. Data-limită de depunere a dosarelor este 18 iunie 2024, ora 13.00. Ieșenii vor trimite documentele în format electronic, pe adresa de mail [email protected].

Ce documente sunt necesare pentru licitarea locurilor de parcare

Documentele necesare înscrierii la licitație sunt cererea de înscriere, cartea de identitate, cu domiciliul stabil sau reședința unde se dorește închirierea locului de parcare pentru persoanele fizice, iar pentru persoanele juridice sunt necesare certificatul de înregistrare la Registrul Comerțului, cartea de identitate a reprezentantului legal al societății care participă la licitație, actul de proprietate sau de chirie al apartamentului sau al spațiului, certificatul de înmatriculare al autoturismului, certificatul de atestare fiscală și dovada plății taxelor de participare la licitație. Toate acestea trebuie depuse în format electronic (scanat), la adresa de email a Serviciului Administrare Parcări – Direcția Exploatare Patrimoniu, cu scop exclusiv este de primire a documentelor pentru licitații.

Primăria Iași, prin Direcția de Exploatare Patrimoniu, închiriază opt locuri de parcare în municipiu. Persoanele interesate trebuie să respecte anumite condiții, iar documentele în vederea înscrierii la licitațiile cu strigare vor fi trimise în format electronic.

Comentarii
  • Dle primar cand faceti parcare in alexandru pe str bistrita in spatele blocului a2a3a4 ? o harca herma frodita ce zice ca a lucrat in primarie ocupa 3 locuri ….si ridica stergatoarele la orce masina ce parcheaza acolo..

  • foame mare de bani…trebuie platita campania 🙂

  • Pt ca nu e destul ca platiti 45% taxe din salariu lunar, 19% tva la orice dati, impozit la casa, masina, accize. E nevoie sa dati si taxa de parcare :)) ca sa ramaneti cu un 10% din ce castigati in mana. Sclavii statului.

  • În galata,este una care lucrează pe la primărie, are doua locuri de parcare date in chirie, mandra nu mai locuiește în galata, dar face și ea un ban pe locurile de parcare !! De ce nu se fac verificari

  • S-a asfaltat terenul din preajma barierei de la Comat unde isi parcheza masinile toti cei care au refuzat sa inchirieze la cele din jur,taximetristi care nu doresc sa platesca la resedinta lor.Pentru a organiza corect acest spatiu este necesar repozitionarea containerelor de colectarea gunoiului care in prezent sunt asezate defectuos si inestetic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024