Prima pagină » Economic Local » Primăria Schitu Duca cheltuie peste 1,9 milioane de lei pentru reabilitarea unei școli. Procedura de licitație a fost lansată
Primăria Schitu Duca cheltuie peste 1,9 milioane de lei pentru reabilitarea unei școli. Procedura de licitație a fost lansată

Primăria Schitu Duca cheltuie peste 1,9 milioane de lei pentru reabilitarea unei școli. Procedura de licitație a fost lansată

14 mai 2024, 02:00, 1 ,
Alexandra MAISNER, în Economic Local

O școală din comuna Schitu Duca va fi reabilitată cu peste 1,9 milioane de lei. Primăria a lansat procedura de licitație pe SEAP

Firmele interesate de contract pot depune ofertele financiare până la data de 27 mai 2024, ora 15.00. Procedura de licitație a fost publicată recent pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții publice (SEAP), iar valoarea contractului este de 1.908.409,52 lei, fără TVA.

Primăria Schitu Duca cheltuie peste 1,9 milioane de lei pentru reabilitarea unei școli din localitate

Contractul are ca obiectiv „Creșterea gradului de eficientizare energetică – Școala Poieni, comuna Schitu Duca, județul Iași”.

„Obiectul contractului este Execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiție «Creșterea gradului de eficientizare energetică – Școala Poieni, comuna Schitu Duca, județul Iași». Caracteristicile tehnice ale obiectivului de investiție – CREȘTEREA GRADULUI DE EFICIENTIZARE ENERGETICĂ – ȘCOALA POIENI, COMUNA SCHITU DUCA, JUDEȚUL IAȘI, sunt următoarele: Funcțiunea: Școala Regim de înălțime: Parter Indicatori: C1 -Școala, SC=890.00 mp, ADC=890.00 mp C2 -Grădiniță, SC=190.00 mp, ADC=380.00 mp C3 -Magazie, SC=37.27 mp, ADC=37.27 mp C4 -Grup sanitar, SC=14.60 mp, ADC=14.60 mp SC total – 1.131.87 mp ADC total – 1.321.87 mp S Teren= 17.401 mp POT = 7.0% CUT=0.08”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitație de pe SEAP.

Necesarul de energie electrică, apă potabilă și tehnologică pe întreaga perioadă de lucru a șantierului va fi asigurat prin rețele provizorii din cadrul organizării de șantier, pentru racorduri consultându-se planurile cu rețele existente și sursele de apă din zonă. Perioada de garanție minim acceptată este de 36 de luni de la semnarea procesului-verbal de recepție la terminarea lucrărilor.

Școala „Ionel Teodoreanu”, din comuna Victoria, va fi reabilitată energetic. Contractul depășește 1,8 milioane de lei

Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), firmele interesate de contractul privind lucrările de eficientizare energetică a corpurilor B și C de la Școala „Ionel Teodoreanu” pot depune ofertele financiare până la data de 24 mai 2024, ora 15.00.

„Obiectul contractului este realizarea execuției lucrărilor privind investiția «Eficientizarea energetică a clădirilor cu destinație de unități de învățământ din comuna Victoria, județul Iași, Școala Ionel Teodoreanu corpurile B și C». În cadrul contractului se vor realiza lucrări de execuție ce constau în lucrări de reabilitare și modernizare a unei școli gimnaziale existentă cu regim de înălțime P+2E cu un sistem constructiv din cadre din beton armat și acoperiș șarpantă din lemn cu învelitoare din tablă zincată.

Prin proiect se propune creșterea performanței energetice corpurilor de școală C2 respectiv C7, Ionel Teodoreanu din comuna Victoria, județul Iași. În prezent în incinta amplasamentului se află opt corpuri de clădire, dintre care C2- Școala Ionel Teodoreanu Corp B – obiectul prezentului proiect , C3-Magazie, C4 – G.S. , C5 – Școala Ionel Teodoreanu Corp A (construită în anul 2008), C6 – C.T. (construită în anul 2008), C7 – Școala Ionel Teodoreanu Corp C – obiectul prezentului proiect (construită în anul 2008), C8 – Troița (fără acte) și C9 – Stație de pompare ape uzate (fără acte)”, se arată în caietul de sarcini al procedurii.

Primăria Schitu Duca cheltuie peste 1,9 milioane de lei pentru reabilitarea unei școli. Procedura de licitație a fost lansată pe SEAP.

Comentarii
  • cetateanul amarat

    Un primar de la cea mai mica comuna poate deveni milionar in 4 ani. Un serviciu de achizitii la primarie activ, consultanti trecuti prin ciur si prin darmon, multe proiecte intocmite si finantate. Lucrari de drumuri cu valori mari sunt cele mai bune, se pot inlocui materialele scumpe cu altele ieftine, straturile sunt mai subtiri decat se incaseaza. Dar sunt bune si reabilitari de scoli, camine culturalele, centre comunitare, terenuri noi de sport, dispensare, retele de apa si canalizare. Licitatii cu constructori agreati. Lucrari mai bune, mai rele decontate, oricum nimeni nu verifica. Comisioanele vin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *