Economic Local

Școala „Ionel Teodoreanu”, din comuna Victoria, va fi reabilitată energetic. Până când pot depune firmele interesate ofertele financiare

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Școala Ionel Teodoreanu din comuna Victoria va fi reabilitată energetic. Până când pot depune firmele interesate ofertele financiare
Școala „Ionel Teodoreanu” va fi reabilitată energetic

Școala „Ionel Teodoreanu”, din comuna ieșeană Victoria, va fi reabilitată energetic. Procedura de licitație a fost lansată pe SEAP

Primăria comunei a publicat, ieri, 8 mai 2024, licitația în vederea contractării serviciilor de execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Eficientizare energetică a clădirilor cu destinație de unități de învățământ din comuna Victoria, județul Iași. Școala Ionel Teodoreanu, corpurile B și C”.

Școala „Ionel Teodoreanu”, din comuna Victoria, va fi reabilitată energetic. Contractul depășește 1,8 milioane de lei

Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), firmele interesate de contractul privind lucrările de eficientizare energetică a corpurilor B și C de la Școala „Ionel Teodoreanu” pot depune ofertele financiare până la data de 24 mai 2024, ora 15.00.

„Obiectul contractului este realizarea execuției lucrărilor privind investiția «Eficientizarea energetică a clădirilor cu destinație de unități de învățământ din comuna Victoria, județul Iași, Școala Ionel Teodoreanu corpurile B și C». În cadrul contractului se vor realiza lucrări de execuție ce constau în lucrări de reabilitare și modernizare a unei școli gimnaziale existentă cu regim de înălțime P+2E cu un sistem constructiv din cadre din beton armat și acoperiș șarpantă din lemn cu învelitoare din tablă zincată.

Prin proiect se propune creșterea performanței energetice corpurilor de școală C2 respectiv C7, Ionel Teodoreanu din comuna Victoria, județul Iași. În prezent în incinta amplasamentului se află opt corpuri de clădire, dintre care C2- Școala Ionel Teodoreanu Corp B – obiectul prezentului proiect , C3-Magazie, C4 – G.S. , C5 – Școala Ionel Teodoreanu Corp A (construită în anul 2008), C6 – C.T. (construită în anul 2008), C7 – Școala Ionel Teodoreanu Corp C – obiectul prezentului proiect (construită în anul 2008), C8 – Troița (fără acte) și C9 – Stație de pompare ape uzate (fără acte)”, se arată în caietul de sarcini al procedurii.

Valoarea contractului este de 1.853.958 de lei, fără TVA.

Consiliul Județean Iași achiziționează mobilier pentru cabinetele școlare

Contractul privind furnizarea mobilierului pentru cabinetele școlare din Iași valorează 667.596 de lei, fără TVA.

„Obiectivul general al proiectului este creșterea capacității de reziliență a sistemului educațional prin modernizarea infrastructurii educaționale și a dotării aferente în corelare cu nevoile prezente în viitoarele ale pieței forței de muncă, în vederea asigurării participării la un proces educațional de calitate, modern și incluziv. Îndeplinirea acestui obiectiv se va face prin dotarea cu mobilier specific inclusiv echipamente digitale unui număr de 164 cabinete școlare din învățământul preuniversitar/unități conexe (cabinet pe discipline, cabinet de asistență psihopedagogică, cabinete terapii specifice, săli de sport) din județul Iași, dintre care 36 cabinete școlare, 65 cabinete de asistență psihopedagogică/terapii specifice și 63 de săli”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitație publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice.

Este important de precizat faptul că finanțarea este asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Școala „Ionel Teodoreanu”, din comuna ieșeană Victoria, va fi reabilitată energetic. Procedura de licitație a fost lansată pe SEAP, iar valoarea contractului depășește 1,8 milioane de lei.

Adauga un comentariu