Local

Primarul Iașului, Mihai Chirica, candidatul perfect PSD-PNL pentru Socola: ”PNL va lupta până la sfârșitul națiunii” – VIDEO

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 21 Comentarii
Primarul Iașului Mihai Chirica candidatul perfect PSD-PNL pentru Socola PNL va lupta până la sfârșitul națiunii - VIDEO
Gafă făcută de Mihai Chirica, primarul Iașului, despre PNL

Primarul Iașului, Mihai Chirica a făcut o gafă de proporții. Primarul Iașului, Mihai Chirica este candidatul perfect PSD-PNL pentru Socola.  Într-o declarație care se dorea a fi un fel de strigăt de luptă politică, Mihai Chirica a ajuns subiectul glumelor de pe rețelele de socializare. Edilul municipiului Iași a declarat, extrem de impunător că PNL va lupta până la sfârșitul națiunii:

”Singurul partid politic care a luptat de la începutul acestei națiuni și care va lupta până la sfârșitul acestei națiuni este Partidul Național Liberal (PNL)” a fost declarația viitorului fost primar al Iașului.

Declarația nu este neapărat greșită dacă e să ne gândim că ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL au băgat țara în haos. Ori dacă aceste două partide, împreună cu USR, vor continua, după 9 iunie să conducă România, sfârșitul nu este foarte departe. În fond, românii pleacă cu sutele de mii din țară, în fiecare an, iar o națiune care nu mai are oameni, nu se mai poate numi națiune!

Lăsând critica deoparte este bine să înțelegem că astfel de oameni conduc Iașul, iar prin extensie, România. Ori cum poate o țară să se dezvolte când ai asemenea incapabili care nu pot să lege corect și coerent câteva fraze. Care pur și simplu nu înțeleg limba română și o răstălmăcesc după bunul plac.

Vă aducem aminte faptul că Mihai Chirica este top în ceea ce privește gafele pe care le face. Primarul Iașului, Mihai Chirica, este candidatul perfect pentru Socola din partea PSD-PNL. Una dintre cele mai recente și cele mai penibile gafe a fost chiar de Ziua Principatelor Române când a spus despre domnitorii A.I. Cuza, refele Ferdinand sau Regina Maria că au fost… ”făuritorii urinii”

” Astăzi, am venit să vorbim cu pioșenie despre cei care s-au sacrificat pentru această națiune. Alexandru Ioan Cuza, regele Ferdinand, Regina Maria, făuritorii urinii. Ei ne-au lăsat această mândră moștenire. ” s-a exprimat la acel moment viitorul fost primar al Iașului, Mihai Chirica

.

O altă gafă memorabilă s-a produs la lansarea candidaturii la alegerile locale din 2020 pe care le-a și câștigat – pare că cetățenii Iașului ar vota și un mop, dacă va candida -. La acel moment a spus că el personal va lupta ca Iașul să rămână un oraș în care să se regăsească numeroși analfabeți:

”Vom continua proiectele noastre, să ne dezvoltăm, să promovăm un mediu curat, să aducem cât mai multe zâmbete pe fețele copiilor noștri, să le facem un sistem educativ de prim rang, iar analfabetismul să nu plece niciodată din orașul nostru, ci dimpotrivă, să rămânem un exemplu pentru țară prin rezultatele pe care în patru ani le-am avut, an de an stând în topurile naționale cu copiii noștri.

Judecând după aceste gafe care apar extrem de des, Mihai Chirica, primarul Iașului și PNL-ist convins – în contextul în care a fost crescut de PSD – a reușit, s-a calificat drept candidat la Socola! Iașul, orașul celor șapte coline și unul dintre cele mai mari centre universitare are în fruntea sa un artizan al luptei pentru propragarea analfabetismului! În concluzie punctăm încă odată că unii ieșeni ar alege și un mop, dacă acesta ar candida.

Comentarii
  • O situatie penibila sau hilara, depinde de cum este privita: un oras universitar nu este in stare sa-si puna in frunte oameni de o factura academica cu o pregatire si prezentare de clasa. Au pus mana pe fraiele orasului tot felul de „ghertoi” care mai de care cu apucaturi de valutist . O urbe care se doreste a fi capitala culturala nu se lasa mocirlita si scufundata in mlasinta non valorilor si oportunistilor ieftini si tupeisti. Nu este loc de valori, nu este loc de oameni integri, nu este loc de oameni dedicati si implicati pentru binele urbei…PACAT

  • In primul rand, PNL nu este nici national si nici liberal.
    Ca nu este national, se vede si de pe luna. Este globalist.
    Ca nu este liberal se vede si din legislatie, si din structura sociala. Liberal inseamna protectia individului prin proprietate. Ori PNL este pentru imbogatirea bogatilor pe seama saracilor, care, potrivit PNL, ar trebui sa nu aiba nimic, pentru a nu fi atasati de nimic – forta de munca oricand relocabila, oricand dispozabila.

    Ce este atunci PNL ? Cureaua de transmisie a transnationalelor.

  • Care natiune? Natiunea romana o gasesti in toate tarile lumii, numai in Romania nu. Psd-Pnl-Usr a alungat natiunea romana din tara. Au fugit toti de mizerie,foame,coruptie ,dictatura comunista. Ei trebuie sa trimita bani acasa muritorilor de foame ramasi aici. Exclus politicienii, In tara au ramas doar cei lasi, tacuti, obisnuiti cu frica regimului comunist, cei patrioti curajosi unde sunt .DA ,PNL- PSD A LUPTAT SI VA LUPTA PANA LA EXTERMNAREA ULTIMULUI ROMAN RAMAS IN TARA! Dupa alegeri , daca ar castiga PNL- PSD sa vedeti voi ce ne nenorocesc si pun biciul pe noi si ne baga in razboi.Ne vor extermina in masa !

  • Toți cei care a-ți lăsat mesaje până acum ați atins adevărul …așa este ! Dar eu aș vrea să știu dacă citesc aceste comentări și
    ,, mai marii ” care visează mai departe la locurile călduțe și bogate avute până acum . Aș dori să simtă toți dezgustul , repulsia pe care o au cetățenii pentru ei !

  • O încrengătură de incapabili, hoți, corupți, mafioți, care sunt preocupați doar de câștigul personal, nicidecum de bunăstarea orașului și a ieșenilor. Nu voi vota în veci PSD-PNL-USR

  • Chirica cum a reusit persoana de detine Magazinul cu Materiale de Costructii de pe Sos Barnova nr 9A sa ciordeasca o bucata de teren din noua Gradinita din Bucium ce va fi inaugurata in curand, creandu si astfel o a doua cale de acces spre bussinesul lui.
    El zice ca propietatea lui a avut un puseu de crestere si tu ai semnat… crezi ca e corect?
    Vreo 400 mp ciorditi de sub nasucul tau cel frumos…

  • PNL, într-adevăr este un partid neromanesc. La Iași este condus de un antiromân care face mult rău romanilor, care ne amenință și ne acuza mereu.

  • Pai… omul a zis adevarul. A dezvaluit involuntar unul din obiectivele ocultei trans-nationale, cu tentacule fidele in partidul marxist unic SD-NL, cu „P” in fatza…

  • In fiecare an prostalaul asta penal ,lingau si escroc mitoman de primar kirica 5 vile scoate cate o perla de oligofren cu diplome false …

  • In sfarsit, vad si eu un comentariu inteligent, printre zecile de comentarii ……..,
    acel al lui „anonim” ,aprilie 30, 2024 la 2:40 pm

  • Să-ți dau la mwie Chirica, ești un penal corupt ca toți cei din primărie. Să nu te prind că vii în campanie prin cartiere că ți-o iei pe spinare urât de tot. I-ați gașca ta de șpăgari și mergeți în pelerinaj pe unde vreți voi.

  • Degeaba il injurati aici in comentarii… Așa nu se va schimba nimic. Ii se rupe lui de comentariile voastre atat timp cat el merge liniștit peste tot si face ce vrea mușchii lui. Noi ca cetateni nu mai suntem uniți. Face fiecare dupa cum il duce capul.

  • Cine ne matura PSD? A lui Ciordacu care face ceva pe moldoveni. Du-te ba la Socola ca azi e ziua Porților Deschise!

  • De ce a pus Chirica steagul jidanilor la Primaria Iasi? Ca este un idiot ne – am dat seama prea tarziu sau am stiut toti ca este idiot dar l-am reales. O fi el idiot sau votantii sunt idioti sau si el si votantii. Steagul jidanilor la Primarie?

Adauga un comentariu