Local

Primarul Mihai Chirica, atac la George Simion, lider AUR: „Vă cer să-mi uitați numele și totodată să-mi exprim regretul că am fost amăgiți, atât eu cât și alți români de bună credință”

Publicat: 01 apr. 2021
Mihai Chirica, primarul municipiului Iași în platoul BZI LIVE, a trimis o scrisoare către poli Iași în care îi felicită
Primarul Municipiul Iași, Mihai Chirica, i-a transmis astăzi, 1 aprilie 2021, un mesaj liderului AUR, George Simion

Primarul Municipiul Iași, Mihai Chirica, i-a transmis astăzi, 1 aprilie 2021, un mesaj liderului AUR, George Simion. Edilul îi recomandă lui Simion să înceteze cu demonstrațiile de demagogie cu accente violente și îi cere să-i uite numele. De asemenea, primarul susține că regretă ca a fost amăgit atât el, cât și ceilalți români de bună credință.

Dragi români, nu ura și prostia ne vor întări și salva ca nație, ci solidaritatea și responsabilitatea!

„Domnule George Simion,
Idealul național privind reîntregirea țării, pentru care s-au jertfit atâtea generații de români, nu are nimic de a face cu manifestările extremiste ale unor lider politici care și-au depășit cu mult limitele. Între voința unui popor de a se regăsi în interiorul unor granițe firești, legitimate de o istoria milenară, și boicotarea unei ședințe parlamentare în care erau condamnate șovinismul, xenofobia, antisemitismul și alte forme de intoleranță nu există nicio legătură. Între dragostea de țară și încercarea de a cultiva unele personaje istorice, declarate criminali de război din pricina nenumăratelor victime inocente pe care le-au lăsat în urmă lor, este o mare diferență, este chiar o crimă.

Ca român, ca primar al Iașului, ca om politic, eu voi continua să lupt pentru ca toți românii, oriunde s-ar găsi ei, să fie mândri de România și de eroii săi adevărați. În același timp, mă voi dezice de orice politician mânat de extremism, dorință de grandoare, ipocrizie și răutate, care, slujind interesele meschine ale unor indivizi frustrați, calcă în picioare cumpătarea și buna cuviință a milioane de români.

Mihai Chirica: „Vă cer să-mi uitați numele”

Consider, domnule George Simion, că a venit timpul să spuneți „stop” acestei jalnice demonstrații de demagogie cu accente violente.
De asemenea, vă cer să-mi uitați numele si totodată sa-mi exprim regretul că am fost amăgiti, atât eu cât și alți români de bună credință, elite ale patriotismului din România și Basarabia, de aceste vorbe frumoase, rostite la Iași, București ori Chișinău, despre Țară, Popor, Unire.

Este odios ce lucruri importante pentru țara ați distrus, iar, pentru ca nimeni altcineva să nu mai intre în această capcană abil mascată, le cer românilor să respingă toate mișcările extremiste organizate în folosul unor lideri politici care și-au dat astfel arama pe față!”, a transmis primarul Mihai Chirica.

Comentarii
 • Dar Chirica umbla cu el prin oras si ruga Iesenii sa il voteze. Tot Chirica il lasa sa intre in Primarie si sa faca filme porno.
  Acuma dupa ce negocierile nu i au mers, spune ca nu e bun?! Pai sa avem pardon, dar TU esti bun???
  #FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE

 • E jalemare in PNL Iasi! Se va uita deCHIRICA , caci trebuie cu adevarat acest lucru,fiindcae un tradator,mincinos,hot si i ncopetent,devenindcu adevarat un

 • Am uitat, deja, ca avem un Chirica care iubeste Barnova si care executa ce ragaie Balan in comuna lui.
  Am uitat, deja, ca strazile aflate in municipiul Iasi si duc spre satul Visan is pline de gropi si Balan e nemultumit si a dat tema lui Chirica sa-i repare caile de acces spre casa taranilor cu banii iesenilor.
  Am uitat, deja, cum Chirica decide anti Iasi pe banii iesenilor cu ochiul clipind la malaiul fluturat de dezvoltatorii imobiliari.
  Am uitat, deja, cat e de parsiv si prefacut.
  Am uitat pe 😈.
  Chirica, du satenii din Barnova la cafeneaua din piata unirii unde tu n-ai nici o treaba cu afacerea aia si da-le de baut moca. Baga factura la decontat pe bugetul Iasului. Nu ierta Chirica pe nimeni din Iasi. Arde tot. Am inteles ca seara inainte de culcare pupi poza lui Balan inramata si pozitionata pe noptiera. Esti cu capul. Serios.

Adauga un comentariu