BZI LIVE

LIVE VIDEO – Primarul Mihai Chirica revine în studioul BZI LIVE! Edilul va vorbi despre bugetul Iaşului pe 2020 – FOTO

Publicat: 18 feb. 2020

Invitat de seamă în platoul BZI LIVE! Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, revine la emisiunea BZI LIVE, moderată de Roxana Caraiman, într-o nouă ediţie care se anunţă incendiara. Miercuri, 18 februarie, de la ora 14.00, vom analiza împreună cu edilul Iaşului stadiul investiţiilor făcute de autorităţile locale în şcolile ieşene, dar şi felul în care va fi rezolvată cea mai mare problemă cu care ne confruntăm, traficul din preajma unităţilor de învăţământ.

În altă ordine de idei, primarul Municipiului Iaşi va aduce în atenţia publică bugetul municipiului pe 2020. Acesta va detalia cele mai importante proiecte cuprinse în buget. Toţi ieşenii care vor să afle ce investiţii se vor face în cartierele lor sunt aşteptaţi, miercuri, 18 februarie, de la 14.00, în direct cu Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi.

Cei interesaţi pot pune întrebări invitatului, pe pagina de facebook a cotidianului BZI sau la rubrica de comentarii de la acest text şi vor primi răspunsurile în direct, chiar de la primarul Mihai Chirica.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu