Bursa Barfelor

Primarul vrea să facă avere din terenuri

Publicat: 02 oct. 2021

Babele bârfitoare continuă rubrica cu o informație despre Ghiță Roată, primarul comunei Bibana, care a început să prindă tupeu maxim. De ceva timp, Roată vrea să șparlească o bucată mare de teren din proprietatea primăriei, ca să facă lovele grupa mare. Șpilul ar fi că terenul ar trebui să ajungă pe mâna unor apropiați, iar șpaga să se întoarcă după semnarea actelor.

Cică ar fi ceva consilieri pe acolo, care au început să se prindă de golănie, dar deocamdată nu au ce face, sunt nevoiți să privească. Roată nu ar fi la prima golănie, dar alea dinainte erau mizilicuri. După ce a primit ordine să apuce cu ambele mâini, Ghiță Roată a început să capete încredere, chiar dacă i se amintește că există Deneau. Babele au aflat că este și superstițios, înainte de o combinație face trei crucițe care să-l apere de procurori și tot felul de ascultători specializați pe telefoane. Babele vor mai reveni pe subiect.

 

Comentarii
  • A uitat de golania cu reteaua de apa…Crede ca a scapat si se apuca de alta. Vezi ca vine din urma inca una si inca una si nu te mai scapa nici ….canadienii din zona cu toti banii lor. Multi ochi pandesc cu probele si inregistrarile in mana.

  • Și la Prisacanoaia, premarul Ghiță Spanciu este înnebunit după pământuri… (pământul altor săteni). Intabuleaza parcelele altora,, pa persoana fizica”. S-au trezit cetatenii cu asa surprize, surprize… Luat la întrebări de ce s-a dedat la asemenea marsavenii, le-a spus franc, oamenilor:,, Pentru ca a putut, ca are bani!”. Ramai mut de asa răspuns! Pe viitor se va lăsa cu procese pt. recuperarea terenurilor, vorbesc babele prin sat! Urmărim cu interes!

  • Primarul comunei Tibana , Rotaru Gheorghe, cumpara Balast de 3 miliarde/an , cu banii primăriei si il vinde la negru incasand banii.

Adauga un comentariu