Actualitate

Primele imagini de la nunta Simonei Halep. Ce rochie a ales tenismena – FOTO

Publicat: 15 sept. 2021
A sosit ziua cea mare pentru Simona Halep! Tenismena va spune DA în fața ofițerului de stare civilă

Este ziua cea mare pentru Simona Halep. Aceasta se căsătorește miercuri cu milionarul Toni Iuruc, într-un club din stațiunea Mamaia. Ceremonia va avea loc pe plajă. Mârâi au sosit la locație în jurul orei 16:30, odată cu o parte din invitați, printre care și Ilie Năstase, Gică Popescu și Gică Hagi.

A sosit ziua cea mare pentru Simona Halep! Tenismena va spune DA în fața ofițerului de stare civilă.

Halep se căsătorește cu milionarul Toni Iuruc. Evenimentul se va desfășura într-o locaţie de lux din nordul stațiunii Mamaia, care aparține chiar nașului celor doi.

Invitații au început să sosească, începând cu ora 16:00. Printre aceștia, fostul tenismen, Ilie Năstase, împreună cu soția, dar și primarul din Constanța, Vergil Chițac.

Nașul Simonei Halep a construit un imperiu de milioane de euro

Simona Halep se căsătorește astăzi cu milionarul Toni Iuruc, într-un club din stațiunea Mamaia, după o ceremonie fastuoasă care va avea loc pe plajă. Cel puțin 300 de persoane au fost invitate la ceremonia de la Oficiul Stării Civile.

În jurul orei 16.00 au început să apară primii invitați printre care fratele jucătoarei, Nicolae, alături de soție și de cei doi copii, Gheorghe Hagi, Florin Răducioiu, fostul tenismen, Ilie Năstase, împreună cu soția, dar și primarul din Constanța, Vergil Chițac.

Meniul de nuntă este bazat pe fructe de mare, pește, friptură de vită și delicatese de rață, dar nu vor lipsi nici tradiționalele plăcinte machedonești. Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o poveste de dragoste de doi ani, însă afaceristul a cerut-o de soție în această vară.

Cine sunt nașii Simonei Halep și a lui Toni Iuruc

A venit apoi firească alegerea nașilor. Nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc sunt Dani Caramihai și soția acestuia. Dani Caramihai este cofondator şi director general al clubului din Constanța unde Simona Halep și Toni Iuruc vor avea petrecerea de cununie, scrie Viva.ro.

Nașul Simonei Halep este cunoscut și drept „Regele Nopţilor Albe’ sau unul dintre cei patru Fratelli. Acesta a reușit să construiască un imperiu care îi rotunjeşte veniturile anuale cu circa 10 milioane de euro. Cei patru, mai exact fraţii Liviu şi Mihai Popescu, Dani Caramihai şi Nicu Mărgeanu, au înfiinţat businessul cu o investiţie iniţială de 170.000 de euro.

Într-un interviu din 2016, pentru life.ro. Dani Caramihai a vorbit despre calitățile pe care un antreprenor trebuie să le aibă pentru a deschide un club:

„În primul rând, să nu fii fricos, asta ca să nu spun că trebuie să ai curaj. E un business care are multă adrenalină de toate felurile. Tentaţii mari, stârneşte multe invidii, gelozii. E un business asumat. Dar l-am simţit dintotdeauna. Ţin minte că la 20 de ani am văzut filmul Coctail cu Tom Cruise.

Şi ţin minte că le-am spus unor veri de-ai mei: la 30 de ani vreau să am şi eu un bar din ăsta. De afacerea asta trebuie să te ţii şi să-ţi placă. În momentul în care eşti tentat doar de bani, faci greşeli. Pentru că aici trebuie să ai o doză de tolarenţă foarte mare, să înţelegi lucruri mai mult decât le înţelegi într-un alt business, indiferent de client, pentru că avem şi clienţi corporate pe lângă clienţii de club obişnuiţi. Şi trebuie să te asiguri că experienţa pe care o primeşte clientul marţea trebuie să aibă aceeaşi calitate ca cea pe care o primeşte sâmbăta”.

Comentarii
  • Este cununie civila sau nunta religioasa? Nu stiu cum este la Machedoni dar la romani cele doua evenimente sunt diferite. Indiferent ca este cununie civila sau si religioasa ii doresc Casa de Piatra si multa fericire in acest mariaj. Cel mai mult ii doresc rezultate notabile la concursurile de tenis la care urmeaza sa participe.

  • Minunat eveniment din viața oricărui om! Căsnicie binecuvantata și plină de bucurii aduse de copii!
    Cea mai mare campioana e cea care devine o buna mama. Familia și femeia se împlinește prin copii, iar Simona stie și simte foarte bine acest lucru. Felicitări!

    * Dar aceasta relatare plină de greșeli de ortografie lasă de dorit… redactori și editori, lăsați graba și verificați mai bine înainte de a publica articolele. Face parte din respectul pentru cititori și bunul Dumneavoastră simt. Succes!

Adauga un comentariu