Sport

Primul campionat care se reia după pandemia de coronavirus este cel unde antrenează Cosmin Olăroiu. Exact acolo a izbucnit focarul

Publicat: 18 mart. 2020

Primul campionat care s-ar putea relua, cu toate că pandemia de coronavirus se află în toi, este chiar China, acolo unde antrenează și Cosmin Olăroiu (la Jiangsu Suning). Potrivit Daily Mail, Federația de Fotbal din China a stabilit data de 18 aprilie drept momentul în care se va juca primul meci după această perioadă.
Interesant este că multe echipe din China s-au dus în alte țări, precum Emiratele Arabe Unite sau Spania, pentru a se feri de boală, iar acum se grăbesc să se întoarcă tocmai pentru a nu lua virusul din acele țări în care s-au deplasat.

Coronavirusul a avut focarul în China, la Wuhan

O parte din jucători au revenit deja. Acum, virusul este sub control, iar numărul îmbolnăvirilor este în regres în China, țara unde a izbucnit focarul de COVID-19. Cu toate acestea, la revenire, toți jucătorii vor intra 14 zile în carantină înainte de a reîncepe să joace, iar medicii echipelor susțin că aceștia ar putea să mai resimtă ușoare dureri de cap.

Inițial, prima ligă din China era programată să înceapă pe 22 februarie.
Lotul celor de la Wuhan Zall -localitatea explodării focarului – a stat până acum, în Spania, la Marbella.
Lotul campioanei Guangzhou Evergrande a fost la Dubai, în cantonament, pe durata pandemiei de coronavirus

„Suntem mai mult în pericol aici, în Spania. Acum se pare că e mai bine să ne întoarcem”, a spus Leo Baptistao, de la Wuhan.

 

Adauga un comentariu