Cancan ultimă oră

Primul video cu Florin Salam după ce s-a scris că a murit

Publicat: 13 aug. 2022
Fanii lui Florin Salam au fost șocați să audă știrea falsă care anunța că artistul ar fi murit

Fanii lui Florin Salam au fost șocați să audă știrea falsă care anunța că artistul ar fi murit. Din fericire, manelistul este bine și a postat un videoclip pe rețelele de socializare, în care a venit cu precizări după ce s-a spus că a murit.

„Vă salut oameni buni. Fac acest filmuleț pentru toată familia mea, pentru toate neamurile. De câteva zile, am fost în situația care am avut-o. Cei din presă formulează mult pentru situația prezentă.

Toată familia mea este în alertă. Acum 3, 4 zile am cântat într-un loc. Vreau să luați în serios problema cu covid-ul. Ferească Dumnezeu pe toată lumea Stăm între oameni. există persoane care cu adevărat cu grija mea., în 2-3 zile o să ajung acasă. Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, doar că mi-a fost puțin rău. Ce

Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Îmi cer scuze celor care v-ați făcut griji. Nu știu dacă ați câștigat ceva. mergem mai departe, vă pup și vă iubesc. Oricine poate să pățească așa ceva”, a spus solistul.
Comentarii
  • Doamne oameni buni , la câte mii de probleme avem!!! credeți că interesează pe cineva dacă trăiește s-au a murit acest cetățean de etnie irelevantă , acest răgător???

Adauga un comentariu