Cultural

Prin ce a trecut Ioana Tufaru după ce a murit Anda Călugăreanu. Calvarul pe care l-a trăit în casa tatălui ei

Publicat: 16 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prin ce a trecut Ioana Tufaru după ce a murit Anda Călugăreanu. Calvarul pe care l-a trăit în casa tatălui ei
După ce a murit Anda Călugăreanu, Ioana Tufaru a trecut prin clipe grele la care nici acum nu a reușit să găsească răspunsul

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru, a dezvăluit detalii dureroase despre perioada adolescenței sale. La aproape 22 de ani de la trecerea în neființă a tatălui său, vedeta a povestit în detaliu coșmarul pe care a trăit-o în casa acestuia, după ce mama ei a încetat din viață.

Ioana Tufaru a fost crescută în primii ani de viață doar de mama ei, fără a avea o legătură strânsă cu tatăl său. După ce Anda Călugăreanu a decedat, Ioana a fost nevoită să locuiască acasă la Dan Tufaru. Cu toate că aceasta  dorea foarte mult să fie alături de tatăl ei, ceea ce a urmat a fost o perioadă extrem de dificilă pentru ea.

Prin ce a trecut Ioana Tufaru după ce a murit Anda Călugăreanu

La vârsta de doar 15 ani, vedeta a suferit pierderea mamei sale, care s-a stins din viață. Rămânând orfană de mamă, singura ei speranță a fost tatăl său, Dan Tufaru. Cu toate că dorea din toată inima să locuiască alături de tatal ei, Ioana a trecut prin momente extrem de dificile în anii care au urmat.

În cadrul emisiunii „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, Ioana Tufaru a dezvălui că, în opinia ei, Dan Tufaru nu a manifestat niciodată dorința de a avea grijă de ea, deoarece era obișnuit cu singurătatea și libertatea. În plus, la scurt timp după ce Ioana s-a mutat la el, bărbatul nu ar fi avut resursele necesare pentru a o întreține și a luat decizia de a o retrage de la liceu, când ea era în clasa a 9-a.

A mutat-o la o școală profesională, ceea ce i-a adus, totuși, multe bucurii Ioanei.

„Ioana Tufaru: Nu m-a vrut (n. red tatăl ei), dar pentru că nu a avut încotro a fost obligat să mă ia. Iar eu îmi doream atât de mult să mă duc la el în nebunia mea, în inconștienta mea, poate. Gustul dezamăgirii l-am simțit un an mai târziu, după ce am ajuns la tatăl meu, în momentul în care el m-a retras de la liceu.

Eu eram la liceu în clasa a noua, m-a retras spunând că el nu mă poate întreține și nu poate să aibă grijă de mine. Pe de-o parte a făcut un lucru foarte bun, pentru că m-a înscris la o școală profesională de arte și meserii în județul Brașov, unde au fost cei mai frumoși trei ani din viața mea, de până atunci.

Mihai Ghiță: De ce își dorea tatăl să te îndepărteze din casa lui?

Ioana Tufaru: Nu mi-a spus-o personal, dar motivul este că nu a fost învățat decât să trăiască singur, așa cum a spus și el, pentru el viața a însemnat numai băutură și femei. Probabil că îl încurcam în a-și trăi această viață. Stându-i în cale, probabil a încercat să facă toate demersurile de a mă îndepărta”, a declarat Ioana Tufaru, în emisiunea lui Mihai Ghiță.

Calvarul pe care l-a trăit în casa tatălui ei

În ceea ce privește afecțiunea pe care Dan Tufaru ar fi putut să aibă față de fiică sa, Ioana nu are cunoștință nici în prezent dacă tatăl ei a iubit-o sau nu. Chiar și după trecerea a aproape 22 de ani de la dispariția bărbatului, vedeta a mărturisit că nu a reușit să găsească răspunsul la cea mai importantă întrebare a sa.

„Mihai Ghiță: Te iubea?
Ioana Tufaru: E o întrebare pe care mi-o pun și astăzi. Aș vrea să am un răspuns la întrebarea asta, dar din păcate nu cred că o să-l aflu vreodată. Dacă îmi puneai întrebarea dacă îl iubeam eu, aveam ce să răspund, dar așa nu știu”, a mai spus Ioana Tufaru.

După ce a murit Anda Călugăreanu, Ioana Tufaru a trecut prin clipe grele la care nici acum nu a reușit să găsească răspunsul.

Adauga un comentariu