Actualitate

Prințesa Lia are un trecut scandalos. Detalii despre divorțul de primul soț

Publicat: 30 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prințesa Lia are un trecut scandalos. Detalii despre divorțul de primul soț
Prințesa Lia s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 25 de anim cu un avocat celebru, foarte bogat

Despre Prințesa Lia, soția lui Paul de România, s-a aflat recent că are un trecut scandalos, în special cu privire la divorțul de primul soț. Aceasta a avut o căsnicie timp de 16 ani cu un avocat celebru american, relație din care a rezultat o fiică. Presa americană a speculat că mariajul actualei Prințese Lia ar fi fost presarată cu orgii sexuale și petreceri pline de cocaină.

Lia, soția Prințului Paul de România, s-a născut în Statele Unite, pe 23 februarie 1949, la Naval Station Great Lakes, dintr-o mamă româncă şi un tată american. La începutul anilor 70, Lia a fost căsătorită cu un avocat american celebru, de care a divorțat cu tam-tam. Aceasta avea 25 de ani când a ajuns în fața altarului Melvin Belli, care avea atunci 64 de ani.

Prințesa Lia are un trecut scandalos

Fostul soț al Prințesei Lia, Melvin Belli, era foarte bogat, grație unei clientele selecte. Dintre aceștia îi amintim pe Jack Ruby (cel care l-a impuscat pe Lee Harvey Oswald, presupusul asasin al lui JFK), Eroll Flyn, Mae West, Lana Turner, Zsa Zsa Gabor. Însă, după o căsnicie care a durat 16 ani, presarată cu orgii sexuale și petreceri pline de cocaină, Lia a decis să divorţeze. La vremea aceea, toată presa a comentat despărțirea lor, transformând totul într-un scandal de proporții. Totodată, Melvin şi-a acuzat soţia că l-a înşelat şi că i-a omorât câinele.

„Cel mai scandalos, murdar și sordid divorț din istoria orașului San Francisco”, titra cotidianul „San Francisco The Examiner”. „M-a costat 15 milioane de dolari”, a declarat atunci Melvin Belli despre Lia, cea de-a patra lui soție, pe care o supranumise, la nervi, „La Trampa”.

Lia le-a declarat reporterilor că soțul ei a abuzat verbal și fizic atât pe ea, cât și pe fiica lor de 15 ani, Melia. Ea a mai spus că soțul ei o acuză pe nedrept că l-a înșelat cu mai multe persoane. În cele din urmă, divorțul a fost pronunțat în 1988, când conturile Liei au fost alimentate cu 15 milioane de dolari, primite în urma faptului că Lia şi Melvin au împreună o fiică, pe Melia, născută în ianuarie 1973.

Care este adevărul despre nașterea lui Carol Ferdinand, fiul Prințesei Lia

Șapte ani după divorț, Lia Georgia Triff devenea doamna Lambrino, nunta cu Prințul Paul de România având loc la Mănăstirea Cașin. Pe 11 ianuarie 2010, pe când Lia trecuse de vârsta de 60 de ani, se năștea la București, la Maternitatea „Regina Maria”, fiul lor, Carol Ferdinand, botezat după numele strămoșilor lui, regii Ferdinand I și Carol al II-lea.

Deși nimeni nu a văzut-o însărcinată, presupunându-se că fiul lor a fost făcut cu o mamă surogat, Prinţesa Lia insista că a făcut un tratament cu celule stem. Ea nu a recunoscut niciodată că ar fi apelat la fertilizare in vitro, soțul ei spunând doar că a fost vorba despre o procedură „asistată”.

„A fost o sarcină programată, dar am fost ajutați de minunile științei moderne”, a declarat Prințesa Lia.

Fiul lor s-a născut prematur și a primit numele Carol Ferdinand, fiind botezat în religia ortodoxă la Biserica Domnița Bălașă, avându-i ca nași pe fostul președinte Traian Băsescu și pe soția lui, Maria.

Adauga un comentariu