BZI LIVE

LIVE VIDEO – Printre cele mai dinamice duo-uri muzicale din estul Europei! Omul Spîn și NSLB detaliază pentru BZI LIVE despre proiectul muzical Căminu Cultural – FOTO

Publicat: 18 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 19 mai 2022, începând cu ora 16:00, în studioul BZI LIVE vor fi prezenți Omul Spîn și NSLB, membrii proiectului Căminu Cultural.
Proiectul muzical Căminu Cultural este format din artiștii de muzică jungle/drum & bass: Omul Spîn (aka. Dragoș Fostia) și NSLB (aka. Vlad Luca). Cu o experiență la cele mai mari festivaluri din țară și cu o rezidență la un radio londonez de prestigiu, SubFM, cei doi au pus muzică pe aceeași șcenă alături de artiști mari. Invitații Georgianei Adam vor vorbi despre creativitate și tehnică, despre proiectul muzical Căminu Cultural și abordările lor în muzică.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu