International

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, nu au fost invitați la petrecerea regală de Crăciun organizată de Regele Charles. De ce nu se alfă pe listă

Publicat: 18 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prințul Harry și soția lui Meghan Markle nu au fost invitați la petrecerea regală de Crăciun organizată de Regele Charles. De ce nu se alfă pe listă
Prințul Harry și soția lui Meghan Markle

Regele Charles și Camilla organizează o petrecere la Sandringham de Crăciun, însă prințul Harry și frumoasa lui soție, Meghan Markle, nu se află pe lista de invitați. Petrecerea de anul acesta va fi una dintre cele mai mari, asta pentru că ultimele două Crăciunuri au fost restrânse din cauza pandemiei.

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor fi prezenți la petrecerea regală de Crăciun

Anul acesta este primul Crăciun al familiei regale fără regina Elisabeta a ll a, însă Meghan Markle și prințul Harry nu sunt trecuți pe lista de invitați. Petrecerea va fi una destul de numeroasă din ultimii ani, iar printre invitați se numără Prințul și Prințesa de Wales și copiii lor, George, Charlotte și Louis, dar și Zara Tindall cu soțul și celebrul I’m A Celeb Mike Tindall.

Pentru prima dată, Camilla va fi cea care îi va avea alături de ea pe copiii săi, Laura Lopes și Tom Parker-Bowles, dar și alte rude. Cei care vor mai fi prezenți la petrecerea festivă sunt Prințul Edward și Sophie, Contesa de Wessex și Prințesa Anne.

Care e motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle nu vor fi prezenți la petrecerea regală

Prințul Harry și Meghan Markle au luat prin surprindere pe toată lumea, asta după ce cei doi au lansat un serial pe Netflix cu detalii din interior, dar și lansarea cărții lui Harry care va ajunge să fie pe rafturi încă din ianuarie și va conține mai multe informații despre Casa Regală.

”Camilla dorește ca familia ei să fie în centrul Crăciunului, mai ales că Charles nu va avea acolo pe fiul său cel mic. Este un Crăciun extrem de important, care vine la doar câteva luni după ce s-au adunat cu toții pentru funeraliile Reginei.Am văzut unirea la concertul de colinde al Prințesei de Wales din această săptămână, iar Crăciunul va fi ținut în același spirit”.”, a declarat o sursă de la Palatul Sandringham, potrivit The Sun.

 

Adauga un comentariu