BZI LIVE

LIVE VIDEO – Prioritățile în protecția copilului pentru anul 2021. Florin Ion, director general DGSAPC Iași, discută la BZI LIVE despre calitatea serviciilor oferite copiilor nimănui – FOTO

Publicat: 24 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 25 ianuarie 2021, de la ora 11:00, în studioul BZI LIVE va fi prezent Florin Ion, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, pentru a vorbi despre sistemul de servicii sociale pentru copiii beneficiari.

Discuția moderată de Roxana Caraiman va pune accent pe formarea specialiștilor astfel încât aceștia să ofere servicii de calitate, entuziasmul oamenilor din sistem și dorința de a contribui la creșterea calității vieții copiilor pentru a le asigura premise pentru integrarea familială și socială.

După reformarea sistemului, când s-a schimbat semnificativ situația serviciilor sociale privind protecția copilului, nu au mai avut loc mari schimbări, poate din lipsa resurselor ori a numărului din ce în ce mai redus al specialiștilor cu expertiză și implicare, iar directorul general DGSAPC Iași va discuta despre prioritățile pe care le are în acest an pentru a profesionaliza acest sistem.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu