Cancan

Priveghi cu scandal la Emi Pian. Ce s-a întâmplat lângă sicriul cu trupul neînsufleţit!

Publicat: 06 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Priveghi cu scandal la Emi Pian după ce trupul acestuia a fot adus în curtea casei sale. Sute de persoane curioase s-au îngrămădit să îl vadă pentru ultima dată pe Florin Mototolea, liderul clanului Duduienilor. Mai multe persoane ar fi invadat curtea casei în care acesta a fost adus pentru a fi văzut pentru ultima dată de către cei apropiaţi

În momentul în care familia nu mai avea loc de persoanele venite să îi aducă omagii lui Emi ar fi pornit un adevărat scandal. S-a strigat, de mai multe ori, la microfon, să se elibereze locul şi să lase familia să stea lângă sicriu.

Priveghi cu scandal la Emi Pian. Mai multe amenzi au fost aplicate

La priveghiul celebrului interlop s-au aplicat mai multe amenzi, printre cei amendaţi numărându-se şi celebrul manelist Florin Salam. Cântăreţul i-a cântat la căpătâiul liderului clanului Duduianu, înconjurat de zeci de oameni. Nimeni nu a purtat masca de protecţie, iar de distanţare socială nici nu a putut fi vorba.

Ministrul Marcel Vela a intrat în direct la România Tv, unde a anunţat că printre zecile de persoane amendate s-a aflat şi Florin Salam.

„Că sunt sute de persoane, nu este așa. Ați dat imagini de azi din cursul zilei, acum pe seară nu mai este așa. Mai devreme ați difuzat imagini cu sute de persoane. Nu au fost 800 de persoane. S-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Dacă sunt acum mai multe de 50 de persoane, se vor da amenzi. Vă garantez acest lucru.

Poliția și jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea zona, sunt în misiune, ca prevenție. Nu mi se pare să difuzați imagini de pe zi și să spuneți că sunt seara. Văd că dumneavoastră le știți pe toate. Elicopterul care a supravegheat zona este în misiune, are dispozitive de monitorizare pentru a identifica orice grup mai mare de oameni”, a spus Marcel Vela.

Cine va fi liderul grupării

După priveghi şi înmormântarea lui Emi Pian la conducerea clanului se pare că va ajunge unul din fraţii plecaţi în străinătate.

Frații lui Emi Pian au început să ajungă în România pentru a participa la înmormântare. Din ce știu eu unul din fratele regelui nostru va prelua conducerea clanului (n.r. sursa nu a dorit să dezvăluie numele fratelui). Răzbunarea va fi mare și cruntă. În țigănie nu există testament ca la români, acest lucru se va face pe bază de ierarhie. Din închisoare Nicolae Duduianu (tatăl lui Emi Pian) va da ordine clare pentru a nu lăsa averea pierdută.”, a declarat o sursă.

Adauga un comentariu