Local

Priviți și vă minunați! A crezut că este cel mai norocos hoț după ce a furat un portofel cu 8.000 de euro, dar în final și-a pus mâinile în cap! Iată motivul (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Publicat: 19 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Priviți și vă minunați A crezut că este cel mai norocos hoț după ce a furat un portofel cu 8.000 de euro dar în final și-a pus mâinile în cap Iată motivul EXCLUSIV - FOTOVIDEO
Iulian Florin Chiriac a fost arestat preventiv după ce a spart o mașină din care a furat câteva mii de euro

Un bărbat din Iași a fost arestat preventiv după ce a spart un autoturism din care a furat câteva mii de euro. Chiar dacă părea că are noroc cu carul, doar ghinionul a fost de partea lui, într-un final, pentru că a ajuns pe mâna anchetatorilor

Lovitură cum rar se întâlnește, dată de un hoț la Iași. A spart un autoturism în care a găsit câteva mii de euro și mai multe scule. Credea că norocul a dat peste el, dar până la urmă s-a dovedit a fi ghinionist. Polițiștii au intrat pe fir după ce au fost sesizați, iar bărbatul a fost prins în scurt timp. După ce a fost luat la întrebări, oamenii legii l-au reținut.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Iași au identificat un bărbat din comuna Comarna, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Din cercetările efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, la data de 12 noiembrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, acesta ar fi sustras un portofel cu 2.000 de lei și 8.000 de euro, o bormașină și un aparat de sudură dintr-un autoturism parcat.

La data de 17 noiembrie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost condus la audieri, pe numele său fiind pus în aplicare un mandat de aducere. De asemenea, a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind ridicate bunuri de interes. În baza probatoriului administrat în cauză, la aceeași dată, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Iulian Florin Chiriac a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Vineri, polițiștii l-au prezentat pe individ în fața judecătorilor, iar cei din urmă au decis să-l aresteze.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 12349/P/2022, în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Chiriac Iulian-Florin şi în consecinţă dispune arestarea preventivă a inculpatului Chiriac Iulian-Florin, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu hoțul. În orice caz, dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea câțiva ani în spatele gratiilor.

Adauga un comentariu