Sport

Problema apăsătoare cu care se confruntă Simona Halep în circuitul WTA! „Este din ce în ce mai rău”

Publicat: 10 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Problema apăsătoare cu care se confruntă Simona Halep în circuitul WTA Este din ce în ce mai rău
Simona Halep a recunoscut că principala problemă cu care s-a confruntat în ultimul an în circuit este ”bula sanitară” din hotel în care intră jucătorii la competiții, din care nu au voie să iasă decât pentru antrenamente și meciuri.

Simona Halep a părăsit turneul WTA de la Madrid încă din optimi, unde a cedat la Elise Mertens, și, după câteva zile la București, a plecat spre Roma.
Înaintea plecării în Capitala Italiei, Simona Halep a recunoscut că principala problemă, catalogată de sportivă drept ”apăsătoare”, cu care s-a confruntat în ultimul an în circuit și cu care va trebui să se confrunte, este ”bula sanitară” din hotel în care intră jucătorii la competiții, din care nu au voie să iasă decât pentru antrenamente și meciuri.

Mărturia Simonei Halep înainte de revenirea în circuitul WTA

Simona Halep a recunoscut că nu îi este deloc ușor să respecte restricțiile cauzate de carantină.

„Nu avem voie să ieșim din hotel, ceea ce nu este ușor. Dar sper, în viitorul apropiat, să se schimbe lucrul ăsta. Este destul de apăsător, după o săptămână sau zece zile e din ce în ce mai rău”, a declarat Simona Halep.

Înaintea competiției de la Roma, transmisă de Digi Sport în perioada 10 și 16 mai, unde va debuta în turul secund, împotriva câștigătoarei dintre Angelique Kerber (26 WTA) și o jucătoare venită din calificări, Simona Halep s-a declarat încrezătoare și a recunoscut că turneul de la Foro Italico este și o pregătire pentru Roland Garros.

„M-au ajutat foarte mult aceste zile. Pot spune că sunt încrezătoare, pentru că tenisul arată bine. O să văd cum mă simt la turneu. Fiecare turneu este un plus pentru Roland Garros. Dar, așa cum am făcut întotdeauna, o să fiu concentrată 100% pe turneul respectiv. Nu merg acolo doar pentru a mă pregăti pentru Roland Garros”, a transmis Simona Halep.

Simona Halep este campioană en-titre la Roma

Simona Halep merge la Roma din postura de campioană en-titre, sportiva din România câștigând competiția din 2020, după ce a trecut de Jasmine Paolini, Dayana Yastremska, Yulia Putintseva, Garbine Muguruza și Karolina Pliskova.
Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) a acceptat să facă o comparație între două dintre turneele la care ea mereu s-a simțit foarte bine, Madrid și Roma.
Sportiva noastră a spus de ce la Roma se simte mai bine ca la Madrid, ce sentimente nutrește acolo, dar și ce trebuie să facă pentru a avea rezultate notabile din nou la ”Foro Italico”.

”E ciudat, pentru că am fost acum câteva luni (n.r. – turneul de la Roma s-a disputat anul trecut în septembrie), acum mă duc din nou. Este o presiune, pentru că sunt deținătoarea trofeului, dar vreau să joc cât mai bine și să fiu concentrată. Mai ales după perioada asta apăsată. Dacă voi fi la un nivel ridicat, voi avea rezultate”, a spus Simona Halep, pentru Digi Sport.

Simo a mai precizat, mai apoi, care sunt diferențele dintre cele două turnee, din punctul ei de vedere.

”La Madrid este altitudine și mingea zboară mai mult. La Roma îmi place mai mult, pentru că e zgură adevărată, am sentimentul că pot să alergi mult, poți deschide terenul mai bine. Dar și la Madrid m-am simțit bine”, a mai spus Simona.

Mesajul Simonei Halep la aniversarea lui Ion Țiriac

Simona Halep și Ion Țiriac au o relație specială, iar numărul trei WTA nu a ratat ocazia de a-i transmite un mesaj omului de afaceri, la ceas aniversar.
De-a lungul timpului, Ion Țiriac a fost prezent la toate meciurile importante ale Simonei Halep și a fost omul care a urmărit îndeaproape cariera constănțencei și i-a oferit numeroase sfaturi care au ajutat-o să ajungă la cel mai înalt nivel. Astăzi, cu ocazia împlinirii a 82 de ani, miliardarul a primit un mesaj din partea celei mai titrate jucătoare de tenis din România.
Urarea Simonei Halep a fost simplă:

„La mulți ani, Mister T.”, însă fotografiile care au însoțit mesajul sportivei au făcut deliciul urmăritorilor săi de pe rețelele sociale și, cel mai probabil, au fost apreciate și de Ion Țiriac.

„Am primit foarte multe sfaturi, mi-e greu să aleg… Unul dintre ele, pe care îl țin minte zilnic, e să dau tot ce am mai bun astăzi, ca să fiu mai bună decât ieri. Domnul Țiriac mi l-a dat”, declara Simona Halep, la începutul anului 2021.

Simona Halep se pregătește pentru turneul WTA de la Roma și, asemenea lui Ilie Năstase, nu-i poate adresa personal urările miliardarului. Restricțiile provocate de pandemie l-au împiedicat pe „Nasty” să fie aproape de bunul său prieten Ion Țiriac.

Adauga un comentariu