Bursa Barfelor

Probleme pentru Ionel. Se plânge că-s manevre

Publicat: 20 feb. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Probleme pentru Ionel. Se plânge că-s manevre

Bre, ca idee, așa pe final de rubrică. Bremarul de la Podu se victimizează de n-ai văzut vreodată. De ce? Păi nu se știe exact, dar vă povestesc babele un pic. Cică Ionel Halexa este ținta unor verificări de pe la miliție, de pe la degheau și ce o mai fi. De ce? Păi ar fi făcut o droaie de manevre dubioase de-a lungul mandatului. Acum, că se strânge lațul, strigă în gura mare că este manevră și că sigur cineva îi vrea răul. Apăi poate are dreptate, dar ar trebui să se uite puțin peste hârtiile pe care le-a semnat. Contracte, chestiuni legate de urbanism și etc. Mai povestim…

Comentarii
  • Primarul comunei Tibana suportă o cheltuială lunară de 100 de milioane de lei pentru angajarea a doi avocați care se evidențiază prin lipsa lor de pregătire, în ciuda disponibilității unui secretar și a unui jurist în cadrul instituției.

  • Așa se întâmplă când un țăran cu 2 clase ajunge primar! Multi îl știu de când umbla cu termopane lunea la.,,iarmaroc,, mare afacerist….un căcat cu ochi. Ce a crezut că el e șeful și dacă e la PNL cu penalul Tabla e IMUN?

Adauga un comentariu