Actualitate

Procesul prin care Liviu Dragnea cere dizolvarea PSD a fost amânat. Care a fost motivul

Publicat: 04 iun. 2020
Liviu Dragnea

Tribunalul București a amânat, joi, pentru luna iulie dezbaterile în dosarul civil în care Liviu Dragnea cere dizolvarea PSD și PSD Teleorman după ce judecătoarea a constatat lipsa plății taxei de timbru pentru acțiune.

Concret, după strigarea cauzei instanța a constatat că nu s-a plătit suma de 300 de lei cât ar reprezenta această taxă astfel că a stabilit că nu se poate trece mai departe cu judecarea cazului.

După ce a ascultat și poziția procurorului de ședință magistratul de la Tribunal a stabilit să acorde un termen mai generos pentru plata acestei taxe arătând inclusiv că Liviu  Dragnea ar putea apela și la alte căi precum cea a unei cereri de scutire de taxă sau chiar solicitarea ajutorului public.

”Petentul nu a plătit taxa judiciară de timbru de 300 de lei. Dacă nu poate plăti poate apela la ajutorul public judiciar”, a spus magistratul în sala de judecată.

Liviu Dragnea nu a fost prezent, asta după ce a transmis o cerere la dosar prin care solicita să nu fie adus la accest proces, și totodată nu a avut nici avocat care să îl reprezinte în fața instanței.

Astfel judecătoarea a stabilit reluarea procesului în 9 iulie dată pentru care vor fi citate și cele două formațiuni politice enunțate în acțiunea lui Dragnea.

Comentarii
Adauga un comentariu