Actualitate

Procuratura din Mönchengladbach o anchetează pe Ursula von der Leyen pentru achiziția enormă de vaccine Pfizer

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Procuratura din Mönchengladbach o anchetează pe Ursula von der Leyen pentru achiziția enormă de vaccine Pfizer
Procuratura din Mönchengladbach o anchetează pe Ursula von der Leyen pentru achiziția enormă de vaccine Pfizer

Un procuror de la procuratură din Mönchengladbach analizează acuzațiile de corupție în legătură cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și achiziționarea dubioasă a 1,8 miliarde de vaccinuri Pfizer COVID-19.

În paralel, Parchetul European a început o anchetă care analizează presupuse fapte de corupție din partea Ursulei von der Leyen.

Procuratura din Mönchengladbach o anchetează pe Ursula von der Leyen pentru achiziția de vaccinuri Pfizer

Sub interogatoriu mass-media, procuratura din Mönchengladbach a confirmat vestea într-o exclusivitate Junge Freiheit . Vine după un anunț la începutul lunii aprilie că Parchetul European (EPPO) a lansat o anchetă cu privire la acuzațiile de corupție și distrugere de probe.

Scandalul „ Pfizergate ” este în desfășurare de la începutul anului 2022, când s-a dezvăluit că von der Leyen a intermediat în mod privat o afacere farmaceutică în valoare estimată la 35 de miliarde de euro – o cifră oficială nu a fost publicată niciodată – prin mesaje text cu CEO-ul Pfizer, Albert Bourla. Ulterior, ea a susținut că a șters toate mesajele din „motive de securitate”.

Întrebări serioase privind conflictele de interese au apărut atunci când s-a dezvăluit că soțul ei, Heiko von der Leyen, era șeful companiei de biotehnologie Orgenesis din SUA, care a colaborat cu Pfizer pentru a ajuta la dezvoltarea și testarea componentei mARN a vaccinului său, punând sub semnul întrebării neutralitatea ei. în această privință, citat de www.europeanconservative.com

Michael Immel a făcut plângere penală împotriva Ursulei von der Leyen

Ancheta germană a venit doar după insistența continuă din partea consultantului de management și antreprenor Michael Immel care, împreună cu alții, depusese o plângere penală împotriva șefului Comisiei UE încă din mai 2023.

Cu toate acestea, această plângere a fost inițial respinsă de parchetul Mönchengladbach. Immel a căutat ca această decizie să fie anulată de către parchetul din Düsseldorf, unde recursul său a avut succes. Ulterior, autoritățile din Mönchengladbach au decis să continue ancheta.

Indiferent de felul în care se descurcă von der Leyen pe plan juridic, lucrurile nu arată deloc roz pentru aceasta.

Acesta nu este primul scandal a Ursulei von der Leyen. În 2016 a fost anchetată de către Hannover Medical School după unele dezvăluiri asupra faptului că 40% dintre paginile tezei sale de doctorat ar fi fost plagiate. În încheiere trebuie să subliniem faptul că putem vedea că Europa a fost condusă spre un dezastru economic/financiar de această clică de politicieni care au pus pe primul loc bunăstarea personală nicidecum bunăstarea cetățenilor care i-a votat. Începând cu 2024 trebuie să existe o schimbare, ne trebuie o Europă în care fiecare cetățean trebuie să fie tratat cu egalitate. Ne trebuie suveraniști și patrioți în Uniunea Europeană.

Comentarii
  • Nu cred ca o să ajungă prea repede !, peste un miliard de euro jmenuiala nu i-a mincat singura !, e o încrengătură prea mare , cu persoane , firme și instituții mari !, ar însemna. Să intre la pușcărie cel puțin un sfert din parlamentul european și zeci și sute de CEO de la mai multe companii

  • Nu pateste nimic nici asta…nimeni nu raspunde pentru ceea ce s-a intamplat in pandemie…pentru dansii nu a fost decat o alta afacere banoasa, in care sunt implicati prea multi pentru a fi trasi la raspundere.

  • Trimisă pe front in prima linie să-și ajute prieteni Ucraineni. Nu mai există corectitudine și dreptate in zilele noastre. Toți umblă după bani și calcă pe cadavre, la propriu. Vaccinurile covid si armele pentru razboi sunt cheia succesului pentru cei care conduc Europa.

Adauga un comentariu