National

Procurorii PTB au decis! Mario Iorgulescu, trimis în judecată pentru omor

Publicat: 14 aug. 2020
Procurorii PTB au decis! Mario Iorgulescu, trimis în judecată pentru omor
Mario Iorgulescu, trimis în judecată pentru omor

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus, vineri, 14 august 2020, trimiterea în judecată a lui Mario Iorgulescu pentru omor și conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată pentru omor. Ce au precizat procurorii

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti anunță vineri, 14 august, trimiterea în judecată a lui Mario Iorgulescu, pentru omor. Pe numele băiatului există și un mandat de urmărire internațională, după ce Curtea de Apel a stabilit definitiv arestarea lui în lipsă. Mario Iorgulescu nu a fost încă extrădat din statul italian, unde a plecat în luna septembrie a anului trecut, pentru îngrijiri medicale de urgență.

„Menționăm faptul că pe numele inculpatului a fost emis la data de 15 mai un mandat de arestare în lipsă, în baza căruia Tribunalul București a emis un mandat european de arestare, cel din urmă fiind transmis la data de 19 mai autorităților judiciare competente din Italia, țară în care inculpatul se află, în vederea arestării și predării acestuia către autoritățile judiciare române. Până în prezent, mandatul european de arestare nu a fost pus în executare”, precizează PTB.

Medicii de la Spitalul Elias anunțau că, la cererea familiei şi contrar recomandărilor cadrelor medicale, Mario Iorgulescu a fost transferat pentru tratament, la un spital din străinătate.

„În cursul dimineţii de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei şi contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o ţară din UE”, informează reprezentanţii Spitalului Elias.

Procurorii PTB au pus sechestru pe bunurile și sumele de bani aparținând inculpatului, până la concurența valorii de un milion de euro.

„Dosarul lui Mario Iorgulescu se va judeca la Tribunalul Bucureşti. Anchetatorii au constatat că Mario Iorgulescu a condus sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise pe 8 septembrie 2019, când a provocat un accident mortal. Fiul lui Gino Iorgulescu n-a oprit la semafor, iar viteza cu care conducea era de 160 km/h, depășind cu 90 km limita legală.”, potrivit sursei citate.

Accident rutier mortal, provocat de Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat în dimineaţa zilei de 8 septembrie 2019 la Spitalul Elias din Capitală, după ce a fost rănit grav într-un accident rutier soldat cu un deces, au declarat surse din Poliţie. Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat faptul că în jurul orei 03.00, un şofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani.

După impact, ambele maşini au ieşit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor. În accident a murit şoferul din cel de-al doilea autoturism, iar conducătorul auto care a provocat accidentul a fost rănit grav şi transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate şi probe biologice.

Surse din Poliţie au declarat că şoferul care a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat pe contrasens, provocând practic impactul fatal, este Mario Iorgulescu, fiul actualului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, tânărul fiind transportat la Spitalul Elias din Bucureşti după ce a fost rănit grav. Celălalt şofer şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.

Adauga un comentariu