BZI LIVE

LIVE VIDEO – Prof. dr. Evelina Moraru, medic primar pediatru, Spitalul de Copii ” Sf. Maria” Iași, discută în emisiunea BZI LIVE despre formă de hepatită de origine necunoscută, ce a speriat populația în ultima lună – FOTO

Publicat: 26 mai 2022

În emisiunea BZI LIVE, 27 mai 2022, ora 10.00, moderată de Irina Zaharia, al cărei invitat este prof. dr. Evelina Moraru, medic primar pediatru, Spitalul de Copii ” Sf. Maria” Iași, se va discuta despre acea formă de hepatită care a creat panică în rândul părinților, după ce mai multe cazuri au fost depistate la populația infantilă din Regatul Unit. Un alt subiect este legat de enteroviroze și virozele de sezon întâlnite la cei mici, dar și cum trebuie să administrăm suplimentele de calciu și D3, pentru a nu se ajunge la rahitism, dar și cum îi poate afecta pe copii excesele de suplimente.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.
Adauga un comentariu