BZI LIVE

LIVE VIDEO – Prof. univ. dr. Dan Dungaciu într-o analiză lucidă geostrategiă, geopolitică și pe zona Relațiilor internaționale la BZI LIVE

Publicat: 14 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu

Miercuri, 15 mai 2024, ora 14.30 (via Zoom) este programată o nouă ediție BZI LIVE alături de prof. univ. dr. Dan Dungaciu. Sociologul va discuta despre:

1. Klaus Iohannis a fost în SUA! De ce? Vom da arme Ucrainei?; 2 Președintele Xi, în Serbia și Ungaria! România nu contează pentru China!; 3. România trimite arme în Ucraina (vezi discuția despre Sistemul Patriot)? Ce înseamnă asta?; 4. Klaus Iohannis se laudă cu forța militară a țării, în SUA în timp ce noi suntem cu armata ”la pământ”!; 5. Rusia a mutat arme nucleare în Belarus. New York Times (NYT) susține că a identificat unde a amplasat Rusia armele nucleare și a publicat imagini din satelit pentru susținerea afirmațiilor. Potrivit cotidianului american, depozitul de arme nucleare rusesc este situat foarte aproape de granița de nord cu Ucraina!; 6. Președintele Franței Emmanuel Macron nu exclude un război cu Rusia. Condițiile în care Franța ar interveni militar!; 7. Confruntări între poliție și familiile ostaticilor ținuți de Hamas. Mii de israelieni au protestat împotriva premierului Netanyahu. Proteste și în Statele Unite, pro-palestiniene! Cum rămâne cu genocidul din Fâșia Gaza?; 8. Analiză CNN: Prin recentele atacuri transfrontaliere surpriză, Rusia expune fără milă slăbiciunile Ucrainei: lipsa de armament și de soldați!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu