Actualitate

Profesoara locuiește în pădure, alături de cei trei copii! Nu vrea să-i dea niciodată la școală și îi învață să vâneze! – FOTO

Publicat: 31 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Profesoara locuiește în pădure alături de cei trei copii Nu vrea să-i dea niciodată la școală și îi învață să vâneze - FOTO
O fostă profesoară locuiește în pădure, alături de cei trei copii

O fostă profesoară locuiește în pădure, alături de cei trei copii. Taylor Moran a ales să se mute în îndepărtatul Arkansas. Femeia susține că nu își va trimite niciodată copiii la școală, susținând că vrea să-i salveze de „traume educaționale”. Fosta profesoară insistă să-i învețe pe copiii mai multe dintre abilitățile de supraviețuire, cum ar fi vânatul, uciderea găinilor și folosirea cuțitelor în sălbăticie.

Profesoara locuiește în pădure, alături de cei trei copii!

O mamă în vârstă de 32 de ani și-a luat cei trei copii și s-a mutat în pădure, în Arkansas. Fosta profesoară Taylor Moran, în vârstă de 32 de ani, refuză să-și înscrie copiii la școală, declarând că sistemul educațional le înăbușă funcția creatoare, ucide spiritul și ia timp prețios necesar altor activități importante.

Femeia se ocupă de educația celor trei băieți ai ei, schimbând sălile de clasă și temele cu abilități de supraviețuire și cum să facă mâncare de la zero.

Taylor Moran

Taylor susține că munca în sistemul tradițional de învățământ a făcut-o să înțeleagă că băieții ei nu vor putea învață abilitățile potrivite pentru viață și își dorește ca fiii ei, Hudson – 5 ani; Thompson – 3 și Gus  – 1, să învețe să trăiască practic.

„Școala mi-a ucis spiritul, mi-a întârziat funcția creativă și mi-a luat timp prețios – nu vreau să pățească asta și copiii mei”, a declarat Taylor Moran, fost profesor de școală primară.

Femeia a explicat că în cariera ei de predare nu a putut într-adevăr să facă ce își dorea.

„Am văzut sistemul din interior și am renunțat, atât ca opțiune de carieră, cât și ca opțiune pentru copiii mei”, a menționat fosta profesoară.

Taylor spune că ea și soțul ei Nick și-au învățat copiii deprinderile practice de care vor avea nevoie în viață, spunând că au învățat să facă lucruri precum aluat și iaurt, dar și cum să prindă și să fierbe langustele sălbatice.

„Câteva lucruri pe care copiii mei le-au învățat, pe care nu le-ar avea într-un mediu școlar tradițional, includ cum să tai un pui și cum să folosească un cuțit în siguranță. Au învățat, de asemenea, cum să incubeze ouăle și să eclozeze pui, cum să-i îngrijească și să-i îngrijească, precum și cum să identifice iedera otrăvitoare și să trateze o erupție cu ierburi, cum să planteze o grădină, să semene semințe și cum să tăie copacii”, a explicat ea.

Taylor Moran

Vor învăța doar ceea ce au nevoie

Copiii nu învață doar abilități fizice, părinții învațându-i și cum să „gândească critic”. Taylor consideră că nu îi va învăța lucruri pe care nu vor trebui să le aplice în scenarii din viața reală.

„Nu îi protejăm de anumite subiecte. Chiar dacă eu personal nu îi voi preda matematică, asta nu înseamnă că nu vor învăța dacă au nevoie de asta”, a spus ea.

Un alt subiect important pentru familie este filosofia, care este un subiect pe care ea insistă să învețe copiii ei.

„Atât Nick, cât și eu ne-am specializat în filosofie la Universitatea din North Texas. ectura este foarte importantă pentru noi. Avem o mulțime de cărți și băieților le place să citească cu voce tare”, a explicat Taylor, o fostă profesoară care locuiește în pădure, alături de cei trei copii.

Adauga un comentariu