BZI LIVE

Profesorul Mihaela Chiribău și elevii acesteia au povestit aventura și experiențele avute într-un proiect european, în Studioul BZI LIVE – FOTO/VIDEO

Publicat: 07 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 7 noiembrie 2019, la ora 15.00 în Studioul BZI LIVE a fost prezentată aventura și experienţele spectaculoase ale unui profesor și ale elevilor acestuia. În prim-planul unei emisiuni speciale au fost prezenți profesorul de Limba și literatura română, Mihaela Alina Albu-Chiribău de la Colegiul Naţional de Artă Octav Băncilă Iași. Aceasta a fost alături de talentații și pasionații liceeni Ştefana Năstase, clasa a XII-a, Andreea Rusu și Cosmina Doroftei, ambele aflate în clasa a XI-a. Tinerele activează pe segmentul Muzicii și a Artelor plastice.

Plecând de la toate acestea, invitații au detaliat și povestit din experienţa avută, anul acesta într-un proiect european, ce a inclus prezenţa lor în orașul Sevilla din Spania ce a inclus activitatea în ateliere de creație derulate acolo. Despre ceea ce au învățat, dimensiunea culturală, artistică și educațională se va detalia. Pe de altă parte, despre munca pe zona didactică, rolul unor asemenea activități, ce înseamnă să faci Arta, pasiunile și trăirile pe care le au s-au mai abordat în această producție. De remarcat faptul că, anul acesta, Colegiul Octav Băncilă aniversează 70 ani de la fondare. Cu acest prilej, atât profesorul cât și cei trei adolescenți au vorbit despre rolul și ce înseamnă să facă parte din această comunitate educaţionala emblematica a urbei. Nu în ultimul rând, despre relația profesor – elev, alte activități și proiecte s-a mai dialogat în Studioul BZI LIVE.

Adauga un comentariu