Local

Prognoza meteo în Iași în perioada 14-20 decembrie 2020. Iată ce au anunțat meteorologii ANM pentru tot județul

Publicat: 14 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prognoza meteo în Iași în perioada 14-20 decembrie 2020. Iată ce au anunțat meteorologii ANM pentru tot județul
Locuitorii din Iași vor avea parte de vreme închisă în săptămâna 14-20 decembrie 2020

Prognoza meteo în Iași în perioada 14-20 decembrie 2020 va aduce o vreme închisă. În toată această perioadă, în județul Iași temperaturile se vor menține la valori constante. Conform previziunilor meteorologice, ieșenii vor avea parte de o perioadă cu vânt slab până la moderat și cu șanse scăzute de precipitații sub formă de ninsoare

Temperaturi de până în 5 grade Celsius în cursul acestei săptămâni în județul Iași. Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis recent prognoza meteo în Iași pentru perioada 14-20 decembrie 2020. În județul Iași vremea se va menține în general închisă, cu șanse scăzute de precipitații. Practic, a doua jumătate a lunii decembrie 2020 nu va semăna deloc cu o lună de iarnă. Față de debutul lunii, situația s-a schimbat ușor în județul Iași.

Prognoza meteo în Iași în perioada 14-20 decembrie 2020. Vreme închisă la debut de săptămână

Astăzi, 14 decembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 4 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute față de zilele precedente. Vântul va continua să sufle slab până la moderat și spre seară, iar cerul va rămâne acoperit și umiditatea aerului ridicată.
Marți, 15 decembrie 2020, ieșenii vor avea parte în continuare de o vreme închisă, cu temperaturi constante. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 4 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații se vor menține constante. Spre seară, cerul se va menține înnorat, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Anunțul ANM pentru județul Iași. Temperaturi constante în mijlocul săptămânii

Miercuri, 16 decembrie 2020, ieșenii vor avea parte în continuare de o vreme închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 5 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi ridicată. Spre seară, vântul va continua să sufle slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.
Joi, 17 decembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 4 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Vremea se va menține închisă și spre seară, vântul va continua să sufle slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi reduse.

Prognoza meteo la final de săptămână pentru județul Iași

Vineri, 18 decembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 5 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară poate apărea ceața, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.
Sâmbătă, 19 decembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 4 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, ieșenii vor avea parte de un cer acoperit complet, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute.

Duminică, 20 decembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 5 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, iar vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute. Spre seară, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu șanse la fel de scăzute de precipitații.

Adauga un comentariu