Local

Prognoza meteo în Iași, în perioada 28 iunie – 4 iulie 2021! Anunțul ANM pentru județul Iași privind jumătatea verii!

Publicat: 28 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prognoza meteo în Iași în perioada 28 iunie - 4 iulie 2021 Anunțul ANM pentru județul Iași privind jumătatea verii
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru Iași în perioada 28 iunie - 4 iulie 2021, vremea fiind ușor instabilă în prima parte a lunii lui Cuptor

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo în Iași în perioada 28 iunie – 4 iulie 2021. Prima parte a lunii iulie 2021 va aduce o serie de precipitații în zona județului Iași, dar și valori ceva mai scăzute față de normalul termic al perioadei

Vreme închisă, în județul Iași, în prima parte a lunii iulie 2021! Luna lui Cuptor va aduce o vreme ușor instabilă în Iași, conform previziunilor Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Astăzi, 28 iunie 2021, vremea la Iași va fi în general frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 27 de grade Celsius.

Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab, până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată. Spre seară, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Mâine, 29 iunie 2021, vremea se va menține frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 28 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Meteorologii ANM au arătat că vântul va sufla slab spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute în continuare.

Avertizare de furtună în prima zi a lunii iulie 2021

Miercuri, 30 iunie 2021, vremea la Iași se va menține frumoasă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 28 de grade Celsius. Cerul va fi însorit, vântul va sufla slab, până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate față de zilele precedente. Spre seară, însă, vremea va fi ceva mai frumoasă, în timp ce vântul va continua să sufle slab, până la moderat.

Joi, 1 iulie 2021, vremea la Iași va fi ceva mai închisă. Prima zi a lunii iulie 2021 va aduce valori cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab, până la moderat. Șansele de precipitații se vor menține ridicate și spre seară, în timp ce vântul va sufla moderat. În cursul anului trecut, în aceeași perioadă, vremea la Iași era instabilă.

Vreme închisă în prima parte a lunii iulie 2021, în Iași

Vineri, 2 iulie 2021, vremea la Iași va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între un minim de 18 grade Celsius și un maxim de 24 de grade Celsius. Pot apărea averse, în timp ce vântul va sufla slab, până la moderat. Șansele de precipitații vor fi destul de ridicate, conform previziunilor ANM. Se pot semnala averse și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab, până la moderat. Față de prima perioadă a verii, ieșenii vor avea parte de valori mai scăzute în termometre.

Sâmbătă, 3 iulie 2021, ieșenii vor avea parte de valori ceva mai scăzute pentru normalul termic al perioadei. Valorile din termometre se vor încadra între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Pot apărea averse, în timp ce vântul va sufla slab, până la moderat. Spre seară, ieșenii vor avea parte de o vreme ușor închisă, cu șanse reduse de precipitații.
Duminică, 4 iulie 2021, la Iași, vremea va fi închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 24 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab, până la moderat. Se pot semnala, însă, averse izolate.

Adauga un comentariu