Local

Prognoza meteo în Iași în perioada 4-11 mai 2021. Săptămână cu vreme în schimbare, anunțată de ANM

Publicat: 04 mai 2021
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din municipiul Iași
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo în Iași în perioada 4-11 mai 2021, săptămână în care se vor semnala intensificări ale vântului și temperaturi maxime care vor oscila cu până la 10 grade Celsius în termometre

Meteorologii ANM au emis recent prognoza meteo în Iași în perioada 4-11 mai 2021. Ieșenii vor avea parte de o vreme cu valori inconstante în termometre și cu perioade de intensificări ale vântului. În cursul săptămânii se pot semnala și averse izolate

Vreme în schimbare în această perioadă în județul Iași. După Sărbătorile Pascale, ieșenii vor avea parte de o vreme inconstantă, cu valori în termometre ce vor oscila între maxime cuprinse între 17 și 27 de grade Celsius. De altfel, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a indicat o vreme în schimbare conform prognozei meteo emise pentru perioada 4-11 mai 2021. Anul trecut, în această perioadă, la Iași vremea a fost destul de închisă.

De exemplu, astăzi, 4 mai 2021, în cea de-a treia zi a Sărbătorilor Pascale, vremea la Iași va fi în general frumoasă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vântul va continua să sufle slab până la moderat și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. De Paște, vremea a fost destul de plăcută în județul Iași. Ieșenii vor avea parte de temperaturi similare și în această perioadă.

Prognoza meteo în Iași spre mijlocul săptămânii

Miercuri, 5 mai 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme frumoasă, cu valori cuprinse între o minimă de 11 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, la Iași poate sufla vântul în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne în continuare destul de scăzute.
În schimb, joi, 6 mai 2021, ieșenii pot avea parte de o vreme ceva mai rea. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 18 grade Celsius. Pot apărea averse, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații se vor menține ridicate și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Vremea în Iași la final de săptămână. Iată anunțul ANM

Vineri, 7 mai 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 13 grade Celsius și o maximă de 26 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vântul va sufla moderat și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute în continuare.
Sâmbătă, 8 mai 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Pot apărea averse izolate, în timp ce vântul va sufla moderat. Șansele de precipitații se vor menține ridicate și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Valori ridicate în termometre în zilele următoare, în județul Iași

Duminica, 9 mai 2021, la Iași vremea va fi ceva mai frumoasă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, iar vântul va sufla în rafale. Noaptea va fi senină, în timp ce vântul va continua să sufle în rafale. Luni, 10 mai 2021, la Iași vremea va fi ceva mai frumoasă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 12 grade Celsius și o maximă de 27 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Cerul va fi senin și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat în continuare.

Adauga un comentariu